Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Wonders: Planetfall

Age of Wonders: Planetfall tar oss til fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var jo bare et tidsspørsmål før Paradox ville avsløre et nytt spill i Age of Wanders-serien, så da passer det jo godt at det neste spillet faktisk fokuserer på tid også.

Age of Wonders: Planetfall tar oss nemlig til tiden etter at det galaktiske imperiet har falt i ruiner, og nå er det vår jobb å starte på nytt med de overlevende gruppene. Utviklerne sier at Planetfall uansett vil føles kjent for fansen siden det grunnleggende gameplayet vil forbli det samme. Dermed kan vi glede oss til turbaserte kamper mot både jordiske og utenomjordiske fiender i ødeleggbare omgivelser, muligheten til å tilpasse våpnene våre på en rekke forskjellige måter, lære mer om kulturen og verdenen i denne fremtidsverdenen mens vi utforsker helt nye omgivelser, bygge nye sivilasjoner med fantasifull teknologi, og selvsagt muligheten til å gå frem akkurat slik vi vil.

Ekstra spennende er at Age of Wonders: Planetfall ikke bare skal komme til PC, men også "konsoller" når det lanseres en gang neste år, så vi får se hvordan Triumph takler den overgangen.

HQ
Age of Wonders: Planetfall
Age of Wonders: PlanetfallAge of Wonders: PlanetfallAge of Wonders: PlanetfallAge of Wonders: Planetfall

Relaterte teksterLoading next content