Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

AI og Unreal Engine skal integreres i Verges elektriske motorsykler

Gjennom et omfattende sensorsystem kjent som Starmatter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Verge Motorcycles har kunngjort at de slår seg sammen med Epic Games for å bringe Starmatter-plattformen til sine elsykler. Vi blir fortalt at motorsykkelselskapet har til hensikt å bruke AI og Unreal Engine for å få tilgang til nye funksjoner, bruke maskinlæring og skreddersy hver sykkel bedre til føreren, alt gjennom Starmatter-plattformen.

Dette innebærer blant annet at syklene vil bruke avansert sensorteknologi som kan oppdatere seg selv, samtidig som brukergrensesnittet sies å kunne forbedre og tilpasse seg kjøreopplevelsen. Det opplyses til og med at arbeidet med å innføre Starmatter på alle syklene er godt i gang, og at du allerede kan finne Unreal Engine i hver eneste av de nye Verge supersyklene.

"Avansert programvare er en del av DNA-et til Verge-supersyklene, men Starmatter er noe enda større", sier Verge CTO Marko Lehtimäki. "Det er som et usynlig lag av stjernematerie som dekker sykkelen, tilpasser kjøreopplevelsen for hver enkelt bruker på et individuelt nivå og muliggjør nye spennende funksjoner. Et så omfattende teknologisk sprang har vi aldri tidligere sett på motorsykkelområdet."

Starmatters sensorpakke vil omfatte GPS-posisjonering, akselerometer, Bluetooth, Wi-Fi-tilkobling, og den vil til og med kunne fortelle deg når den trenger service. Elsyklene Verge vil også ha støtte for hurtiglading.

Dette er en annonse:
AI og Unreal Engine skal integreres i Verges elektriske motorsykler
Verge Motorcycles


Loading next content