Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Alan Wake fjernes fra de digitale butikkene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"Digitalt salg er fremtiden" sier mange. Vel, et av motargumentene til dette har vært at man da ikke kan være sikker på hvor lenge man får spille dem. Nå har vi et nytt eksempel på dette.

Remedy kan nemlig fortelle at Alan Wake vil fjernes fra Steam og Xbox Live siden de ikke eier rettighetene til enkelte sanger i spillet lenger. Dere som fortsatt vurderer å kjøpe spillet har tre dager på dere, siden spillet vil fjernes fra disse digitale butikkene førstkommende mandag. Den god nyheten er at alle Alan Wake-spillene vil være nedsatt i pris på Steam frem til da, så nå har du sjansen.

Det er selvsagt verd å nevne at originalen kanskje kommer for digitalt salg igjen siden Remedy vurderer å forhandle om musikkrettighetene igjen. De kan bare ikke love noe.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content