Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Alan Wake kommer til Xbox Game Pass neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager er Remedy mest kjent for Control, men før det ga de oss spill som Max Payne, Quantum Break og Alan Wake. Sistnevnte fyller faktisk ti år i dag, noe finnene feiret med en liten mimrestream. Denne ble avsluttet på en meget hyggelig møte.

Vida Starčević, "Community Manager" hos Remedy, kunne nemlig fortelle at Alan Wake kommer til Xbox Game Pass både på Xbox One og PC den 21. mai. Dermed får både gamle og nye spillere en flott mulighet til å sjekke ut det mange mener er et meget undervurdert spill. Hvem vet om en stor interesse kan gjøre det fristende for Remedy å lage Alan Wake 2 også?

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content