Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Alan Wake kommer tilbake til PC og Xbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor ble Alan Wake fjernet fra de digitale butikkene siden spillet ikke hadde rettighetene til den lisensierte musikken lenger. Dette skapte selvsagt en del reaksjoner selv om de fleste interesserte eier spillet allerede, så Microsoft har tydeligvis jobbet hardt det siste året.

Nå kan de nemlig fortelle at Alan Wake kommer tilbake til PC, Xbox 360 og Xbox One siden selskapet har skaffet seg rettighetene igjen. PC-utgaven er allerede tilgjengelig, og på toppen av det hele til bare 20,60 kroner på Steam. Xbox-utgavene skal også returnere om kort tid, så fryktet du at muligheten til å kjøpe den digitale utgaven forsvant i fjor kan du roe nervene nå.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content