Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost Planet 3

Alle ble sparket fra Lost Planet 3-utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du Spark Unlimited? De utviklet det underholdende Lost Planet 3 og fortsatte med det ikke fullt så underholdende Yaiba: Ninja Gaiden Z. Nå har de driftige brukerne av http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1040593">Neogaf-forumet</a> oppdaget at det ser ut til å være store forandringer på gang hos utvikleren, for alle de ansatte har mistet jobben og alt de eier er lagt ut for salg.

John Butrovich, chief technical officer hos Spark Unlimited, kommenterte situasjonen til Polygon og sa at "it's the end of Spark as a game developer". Noe av de ansatte har bekreftet at de kommer til å gå sammen for å etablere et nytt studio for å fortsette med spillutvikling.

Lost Planet 3

Relaterte tekster

4
Nye bilder fra Lost Planet 3

Nye bilder fra Lost Planet 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den 30. august er det igjen på tide å ta på seg ullundertøyet for å sette på plass Spark Unlimited og Capcoms romvesener Akrid. Dette er nemlig lanseringsdatoen til Lost...

6
Lost Planet 3 utsettes

Lost Planet 3 utsettes

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom ønsker å sikre kvaliteten til det nye spillet, og de har derfor bevilget utviklerne hos Spark Unlimited litt ekstra tid til finpussen.

4
Lost Planet 3 får dato

Lost Planet 3 får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom har satt en dato for det iskalde eventyret, som ironisk nok dukker opp i sommer. Samtidig gir de oss spillomslaget og et knippe ferske skjermbilder.Loading next content