Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Alogic LIFT 4-in-1

Lad telefonen, klokken og to andre dingser samtidig via samme powerbank.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har sagt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen: Det er en stor glede å se ulike typer dingser som du vanligvis må ha med deg hver for seg, samlet i én dings, noe som gjør bruk og transport mer kompakt og praktisk.

HQ

Alogic er eksperter på dette feltet og har nylig sett nærmere på den tradisjonelle powerbanken og utvidet hvordan den kan lade dine Apple dingser.

Den heter "Lift 4-i-1", og navnet sier egentlig ikke så rent lite. For det er faktisk plass til at du kan lade en iPhone, en Apple Watch og ytterligere to enheter samtidig via de medfølgende portene.

Alogic LIFT 4-in-1

Ved første øyekast er den solid konstruert, ingen tvil om det, og på forsiden er det den nå ikoniske MagSafe-formen som tydelig indikerer at du setter den på baksiden av iPhone og starter en magnetisk trådløs lading gjennom den. Selv har jeg en iPhone 15 Pro, og her løfter den seg litt opp og flukter ikke helt med bunnen av telefonen, noe som er litt irriterende for å si det mildt, men via et lite, solid stativ på baksiden kan du faktisk ha telefonen stående på Lift 4-i-1 som om den var en slags nattlader. Samtidig kan du også bruke StandBy Mode uten problemer.

Dette er en annonse:

Støttebenet på baksiden har imidlertid en hemmelighet. Midten kan foldes ytterligere ut til en liten Apple Watch hylle, slik at du også kan lade klokken på en elegant måte. I tillegg finnes det en USB-C-port som kan levere 18 W kablet, og en USB-A-port som kan gjøre det samme. Her har Alogic valgt bred funksjonalitet fremfor alt annet, noe som kan være fornuftig, men personlig er jeg så ferdig med USB-A at en slik port egentlig bare er bortkastet plass.

Både MagSafe- og Apple Watch -laderen bruker Fast Charge -protokollen, så man går ikke på bekostning av hastigheten ved å bruke denne i stedet for en vanlig lader. Dessuten er kapasiteten på hele 10 000 mAh, noe som er ubrukelig for en MacBook Pro, men som kan lade en iPhone 15 Pro Max to ganger uten problemer. I tillegg veier den bare 120 gram, noe som faktisk er ganske imponerende.

Alogic LIFT 4-in-1

Alt er imidlertid ikke en dans på roser. Fordypningen for Apple Watch er ganske liten, og den lille hyllen er ikke helt vannrett, noe som er litt upraktisk. Så vidt jeg kan se, er det heller ingen "passthrough", noe som betyr at Lift 4-i-1 ikke er i stand til å opprettholde et energinivå og lade enhetene dine samtidig hvis den er tilkoblet. Det hadde vært opplagt å la Lift 4-in-1 være både fast lader på nattbordet hjemme og alltid ha en fulladet powerbank, men dessverre.

Dette er en annonse:

Men på grunn av den relativt høye kapasiteten og lave vekten pleier jeg å ta den med meg overalt, og Lift 4-i-1 bekrefter bare at Alogic har kontroll og vet hva de driver med.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content