Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark forsinket

Playstation 3-versjonen kommer i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har sagt det så mange ganger nå at vi nesten begynner å gå lei av vår egen stemme. Alone in the Dark kommer til å bli veldig fett, og vi gleder oss masse. Sorry, men det er begrenset hvor mange ganger vi klarer å si det med like stor overbevisning. Men vi mener det like mye hver eneste gang likevel.

Dette er en dårlig nyhet for alle Playstation 3-eiere, og en god nyhet for sadistiske Xbox 360-eiere. Eden Studios og Atari kunne i helgen melde at de ikke rekker å ferdigstille Alone in the Dark til alle format innen 30. mai. Nintendo DS, PSP og Playstation 3-versjonene er dermed utsatt til høsten. Til PC, Playstation 2, Wii og Xbox 360 kommer det imidlertid i mai, akkurat som planlagt.

Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)
Alone in the Dark (2008)

Relaterte tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Noe skummelt gjemmer seg i New York. Jon Cato har funnet frem pistol og lommelykt, og rusler alene rundt i mørket i Central Park.

2
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en av de eldste når vi snakker spill, og nå har det så kommet en ny episode, som vi har sjekket ut.Loading next content