Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alone in the Dark (2008)

Alone in the Dark og Haunted House tilbake i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en diskret pressemelding sier Atari at de kommer til å vise frem "re-imagined versions" av Alone in the Dark og Haunted House på PAX Prime i Seattle som avvikles 29. til 31. august.

"Atari®, one of the world's most recognized publishers and producers of interactive entertainment, today announced that re-imagined versions of two classic titles, Alone in the Dark® and Haunted House® are coming to PC in Fall 2014.

Alone in the Dark har fått undertittelen Illumination. Med tanke på at spillet skal slippes allerede i høst, antar vi at det er snakk om oppgraderte versjoner av originalspillene.

Alone in the Dark (2008)

Relaterte tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Noe skummelt gjemmer seg i New York. Jon Cato har funnet frem pistol og lommelykt, og rusler alene rundt i mørket i Central Park.

2
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en av de eldste når vi snakker spill, og nå har det så kommet en ny episode, som vi har sjekket ut.Loading next content