Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Alt du må vite om Park Beyond - Vinn en pakke med ting fra spillet

Limbic Entertainment håper spillerne er klare for å tenke utenfor virkelighetens begrensninger i fornøyelsespark-simulatoren deres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er på tide å la kreativiteten flyte og fantasien løpe fritt, for Bandai Namco og utviklerne i Limbic Entertainment er klare for å gi oss fornøyelsespark-simulatorspillet Park Beyond. Nå som spillet har blitt lansert på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S tenkte vi det kunne være greit å lage denne artikkelen som forteller alt du må vite om Park Beyond og alle mulighetene det tilbyr.

HQ

Hva er Park Beyond?

Park Beyond er et ledelse- og simulator-spill som setter oss i skoene til en Visioneer, en person med ansvaret for å være det kreative geniet bak en samling av de sprøeste og mest vindunderlige fornøyelsesparkene i verden. Visioneer-ene skal ikke bare designe storslåtte berg-og-dal-baner og fornøyelsesparker, de forventes også å gjøre parken til en økonomisk og kritisk suksess ved å bruke en rekke statistikk-verktøy til å få oversikt over de besøkendes humør og tilbakemeldinger, for så å justere forskjellige deler av parken for å passe disse behovene og ønskene.

Som en Visioneer kan du fritt skape drømmeparken din uten begrensninger av tyngdekraften i spillets to moduser: Campaign og Sandbox.

Hva er Campaign Mode?

For spillere som er ute etter en temabasert fortelling som lærer oss de grunnleggende delene av å lage en fornøyelsespark og berg-og-dal-bane er Campaign Mode det første stedet du bør gå. Denne åtte oppdrag lange historien lar oss bli med i selskapet Cloudstormer for å jobbe med den merkelige Park-veteranen Phil og noen av kollegaene for å bringe en rekke tidligere flotte fornøyelsesparker tilbake til glansdagene.

Det er her Visioneer-ene vil få "steg for steg"-guider for hvordan man mestrer Impossification-systemet, og bli eksperter i ledelses- og informasjonsfanene slik at det eneste som setter begrensninger når du går inn i Sandbox Mode er fantasien. Det er det perfekte startpunktet for nye folk i sjangeren, samtidig som det er samlingspunktet for veteraner som ønsker å teste ferdighetene sine ved å ta på seg stadig vanskeligere og mer utfordrende oppdrag.

Park Beyond
Park BeyondPark Beyond

Hva er Sandbox Mode?

Når du har blitt kjent med systemene og mekanikkene i Park Beyond er det på tide å vise ferdighetene dine og skape drømmeparken din. Med 14 ulike kart fordelt over 4 unike vil Sandbox la spillere putte så få eller mange begrensninger og utfordringer foran seg som de vil. Dermed kan du enten sette finansielle grenser for deg selv eller bygge alt du vil uten bekymringer.

Om du ønsker å hoppe over Campaign og dykke rett ned i Sandbox Mode har Limbic Entertainment tenkt på det også ved å ha en Exploration Park som fungerer som en slags ekstra oppløringsmetode for de som vil ha en friere læring.

Hvordan fungerer ledelsessystemene?

Vi har flere ganger nevnt at Visioneer-ene har en rekke ledelses-verktøy til disposisjon, men du lurer kanskje på hva disse er? For å forsikre at du stadig er oppmerksom på hvilke deler av parken din som over- og underpresterer byr Park Beyond på hetekart og forskjellige tabeller fulle av informasjon om både store og små detaljer. Er berg-og-dal-banen din for billig å kjøre? Krever du for mye for drikke? Er toalettene og andre fasiliteter for langt fra hverandre? Alt dette og mer kan du raskt finne ut av i ledelsessystemet og hetekartene.

Hva betyr Impossification?

Du har nå også sett begrepet Impossification noen ganger, og forståelig nok ikke visst hva det er. I Park Beyond betyr Impossify å ta noe til det neste, vanligvis umulige, nivået. Ønsker du å ha en kanon på berg-og-dal-banen din eller kanskje la den kjøre over vann i stedet for sporene? Om du noen gang har ønsket å kjøre en fleretasjers karusell eller spise en sandwich laget av en gigantisk kebab kuttet med samuraisver er Impossification-mekanikken noe for deg med sine realismebrytende egenskaper som setter moroa først. Det beste med dette er at dette fungerer på mer enn berg-og-dal-baner, for butikker, vanlige attraksjoner, de ansatte og mer kan bryte fysikken og realismens regler om du vil.

HQ
Park BeyondPark Beyond

Skap med samfunnet

Når du er ferdig med fornøyelsesparken eller berg-og-dal-banen du har drømt om ønsker du kanskje å vise både venner og resten av Park Beyond-familien de fantastiske kreasjonene dine. Derfor vil en oppdatering i august introdusere et nedlastnings- og delingsystem som lar oss laste ned og selvsagt dele både fornøyelsesparker, omgivelser, en bestemt fasilitet eller hva det måtte være uansett hva du spiller på., Sistnevnte er siden Park Beyond er cross-platform. Alt du trenger å gjøre om et par måneder er å klikke deg inn på Impossify.com for å dele mesterverket ditt med verden.

Når lanseres Park Beyond?

Med all den overnevnte moroa lurer du kanskje på når det er mulig å spille Park Beyond? Som tidligere nevnt er fornøyelsespark spillet tilgjengelig allerede i dag, 16. juni, på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Ønsker du å vite enda mer eller kjøpe spillet rett fra utviklerne og Bandai Namco er det bare å klikke deg inn på Bandai Namco sin hjemmeside for spillet.

Giveaway

For å belønne at du har lest såpass langt og gi deg noen flere Park Beyond-godbiter vil vi gi vekk fire pressepakker fra spillet slik at en person i hvert land får en. Om du liker tanken på å vinne en pakke med en kul kopp, sokker og andre ting som kommer godt med i og utenfor en fornøyelsespark som du kan se nedenfor må du bare svare på følgende spørsmål:

Vinnerne bestemmes 23. juni, så svar innen den tid for å være med i konkurransen.

Relaterte tekster

0
Park BeyondScore

Park Beyond

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vil du bygge en fornøyelsespark? Da mener Johan at dette kan være noe for deg.Loading next content