Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

Alt klart for sesongfinale av The Walking Dead

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke har spilt ferdig de foregående kapitlene (eller den første sesongen), må du holde deg langt unna denne traileren for den siste episoden av The Walking Dead: Season Two. Den er nemlig proppet full av spoilere av den romslige typen, fra alt som har skjedd så langt.

Samtidig er den utrolig stemningsbyggende for de som er à jour med den prisbelønnede serien, slik at man virkelig begynnes å kjenne forventningene stige til den storeslåtte sesongfinalen som slippes den 26. august (PC), 27. august (PS3, 360, Vita) eller 28. august (iOS).

HQ

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content