Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout (Amazon)

Amazons Fallout-serie er ferdig med å filme

Dette ble avslørt av Walton Goggins på sosiale medier.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det har vært massevis av lekkasjer fra forskjellige sett for Amazons kommende Fallout TV-serie den siste tiden, og alle ser overraskende bra ut. Dessverre vet vi ikke mye offisielt om serien, men dette vil endre seg ganske snart.

HQ

For Walton Goggins (Vice Principals, Django Unchained, Maze Runner: The Death Cure) spiller en av hovedrollene i , og han forteller på Instagram at innspillingen nå er over:

"Vært stille ... vært opptatt ... men nå ... Jeg er ferdig med FALLOUT (vent til du ser denne jævla tsunamien kommer din vei!) "

Fallout har ikke en utgivelsesmåned (eller engang utgivelsesår) ennå, men den antas å ha premiere på Prime Video sent i 2023 eller tidlig i 2024. Ettersom filmingen nå er ferdig virker sent i 2023 som relativt sannsynlig.

Fallout (Amazon)

Relaterte teksterLoading next content