Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker forsinket igjen

Men bare to uker denne gangen, så alle gode ting er tre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Frictional Games utsatte Amnesia: The Bunker en andre gang sa de at det måtte gjøres for å få gjort den siste finpussen og samtidig komme seg vekk fra The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Det viser seg at de sannsynligvis burde ha ventet litt lenger med å gi oss den nye utgivelsesdatoen.

Fredrik Olsson, den kreative lederen på spillet, har publisert en video hvor han forteller at Amnesia: The Bunker har blitt forsinket til 6. juni etter at sertifiseringsprosessen avdekket flere krasj som det vil ta litt tid å fikse.

Den gode nyheten er at vi fortsatt vil kunne spille noe av det om to uker, ettersom en gratis demo kommer til Steam 22. mai.

Amnesia: The Bunker

Relaterte tekster

1
Amnesia: The BunkerScore

Amnesia: The Bunker

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har tatt en tidsmaskin tilbake til første verdenskrig, men ikke for å kjempe mot tyskere eller andre nasjoner. Det ga virkelig mersmak.Loading next content