Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Andre spørsmål i Xenoblade Chronicles 2-konkurransen er her!

Blir du den heldige vinneren av denne snasne premien?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spørsmål 2: I Xenoblade Chronicles 2 støter du på flere faksjoner som Kingdom of Uraya, Empire of Mor Ardain og Indoline Praetorium. Hvis du fikk lage ditt eget kongerike i spillverdenen, hva hadde du kalt det og hvordan hadde det sett ut?

HQ

Spørsmål 1: Hva gleder du deg mest til i Xenoblade Chronicles 2?

HQ

I morgen kommer Xenoblade Chronicles 2 endelig ut, og avslutter Nintendo-året med stil. Vi vil gjerne feire utgivelsen av spillet, derfor har vi mekket sammen to videoer hvor vi forteller hva vi gleder oss til i Xenoblade Chronicles 2 og lanserer en konkurranse hvor du kan bli den heldige vinneren av en Collector's Edition av spillet!

Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare på de to spørsmålene som følger med videoene. Legg igjen svaret i kommentarfeltet, og husk å ta med svaret på første spørsmålet når du svarer på det andre spørsmålet.

Det første spørsmålet finner dere i toppen av nyhetssaken. Lykke til!

Xenoblade Chronicles 2

Relaterte tekster

6
Xenoblade Chronicles 2Score

Xenoblade Chronicles 2

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Oppfølgeren til Xenoblade Chronicles er her, og skal være større og bedre enn noen gang

2
Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske...Loading next content