Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
High on Life

Anklagene mot Justin Roiland henlagt

Rick and Morty-, Solar Opposites- og High on Life-skaperen er klar for å gjenoppbygge sitt rykte, men også kritisere folk for å dømme noen uten alle fakta.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 startet forferdelig for Rick og Morty-medskaper Justin Roiland da anklager om vold i hjemmet mot ham ble offentlige. Dette førte til at Adult Swim kuttet båndene til han, hans avgang fra High on Life-studioet Squanch Games og andre livsendrende følger, noe som gjør kveldens kunngjøring enda mer virkningsfull.

Roiland har gått ut på Twitter for å avsløre at anklagene mot ham er avvist, og at han er klar til å begynne å jobbe igjen og gjenoppbygge sitt rykte:

"Jeg har alltid visst at disse påstandene var falske - og jeg var aldri i tvil om at denne dagen skulle komme. Jeg er takknemlig for at denne saken har blitt henlagt, men samtidig er jeg fortsatt dypt rystet over de forferdelige løgnene som ble rapportert om meg under denne prosessen. Mest av alt er jeg skuffet over at så mange mennesker var så raske til å dømme uten å vite fakta, basert utelukkende på ordet til en forbitret eks som prøvde å omgå rettssikkerhet og få meg "kansellert". At det kan ha lyktes, til og med delvis, er skammelig. Men nå som rettssaken er over er jeg fast bestemt på å gå videre og fokusere både på mine kreative prosjekter og gjenopprette mitt gode navn."

Bare tiden vil vise om dette betyr at han kommer tilbake til Rick & Morty, Squanch Games og slikt, så la meg gjerne høre hva du synes. Bør Roiland komme tilbake til der han slapp før anklagene eller gå i en annen retning?

High on Life

Relaterte tekster

0
High on LifeScore

High on Life

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det gode føles veldig bra i Rick & Morty-skaperens nye High on Life, men dessverre er det mye mer som absolutt ikke fungerer...Loading next content