Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
Table Tennis

Rockstar Games presents Table Tennis

Hagle og Uzi har blitt byttet ut med rackerter og ping pong baller. Rockstar har gitt GTA serien en liten pause for å lage det definitive bordtennisspillet.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Rockstar har gått fra å lage et av de mest åpne spillene gjennom tidene, til å lage et av de mest lukkede. GTA seriens varemerke var det åpne gameplayet som på alle måter oppfordret deg til å utforske spillverdenen på egen hånd. Litt overraskende er det derfor at produsenten gikk over til den totalt motsatte enden av skalaen, og valgte å satse på et så lukket spill som bordtennis.

Allikevel er det nesten mer overraskende at det ikke har blitt satset mer på bordtennisspill tidligere, for dette er helt klart et format som fungerer utmerket som dataspill.

Table Tennis er akkurat så enkelt som du forventer at det skal være, og akkurat så vanskelig at det er en stor utfordring å bli best. Det er nettopp her kjernen i det avhengighetsdannende gameplayet ligger. Så å si alle kan ta en runde Table Tennis, for du trenger faktisk ikke å bruke mer enn en knapp og en spak for å komme deg greit igjennom en match.

Allikevel er gameplayet dypere for dem som vil satse mer. Du benytter de fire fargede tastene til å skru ballen, og dette blir avgjørende for å kunne overraske motstanderen. I tillegg avhenger kraften i slaget ditt av hvor lenge du holder inne de fargede knappene. For å få maksimalt med punch bør du holde knappen inne helt til ballen er rett ved deg, og du vil da slå hardere og få en kraftigere skru på ballen. I tillegg gjør dette spilleren mer fokusert. Hvis du klarer å time skuddene riktig, vil spilleren nemlig gå inn i fokusmodus, hvor han slår enda mer presist og raskt. Dette kan være avgjørende mot slutten av matchen.

Spillkarakterene er rimelig varierte, og velbalanserte i forhold til hverandre. I starten er det riktignok slik at noen av spillerne kan ha et overdrevent fokus på en egenskap, og være svært dårlig på andre områder. Den svenske spilleren Jesper er et eksempel på det. Han har kraft i slaget så det holder, men når han knapt klarer å serve ballen blir det vanskelig å spille med ham.

Spillets hovedmodus er Tournament. Ved å vinne turneringer vil du kunne låse opp spillere, og dette er en nødvendighet hvis du ønsker å gjøre det skarpt på Xbox Live. For det er nettopp her du kommer til å bruke det meste av tiden. Med all respekt for enspillerdelen, så er det i multiplayer spillet virkelig briljerer. Her møter du levende motstandere, og jeg kan love deg at de gir deg en rimelig mye tøffere motstand enn det maskinen klarer gjøre. Det virker som om spillet har en spesiell tiltrekningskraft på perfeksjonister, og dette gjør kampene på Xbox Live til et blodslit. Vær også oppmerksom på at det er svært frustrerende å tape matcher. Ofte kan du ligge godt an, men noen ørsmå feil er nok til å snu hele kampen på hodet.

Table Tennis fremstår altså som en utmerket representasjon av bordtennis sporten. Grafikken er superb, og det samme gjelder alt fra fysikk og animasjoner. Du føler virkelig at du spiller bordtennis, eller at du har tatt kontrollen over en bordtennisspiller i en ekte turnering. Hvis man skulle trekke for noe, måtte det være at spillet kan være litt ensformig i lengden. Det er grenser for hvor mange sprell du kan finne på ved bordtennisbordet, og slik sett er det kanskje et litt atypisk Rockstar spill.

Årsakene til at Rockstar valgte å gå over til å lage et bordtennisspill kan være mange. Kanskje var de lei av å koke suppe på en etter hvert ganske så velbrukt spiker. Muligens var de også lei av å bli beskyldt for å glorifisere vold og prostitusjon. For er det en ting du ikke finner i Table Tennis, så er det menn som slår rundt med kølla si.

Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
Table Tennis
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Solid styring. Flott grafikk. God onlinedel.
-
En smule for kort. Litt lite variert.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • Filimonki
    Table Tennis er et bord tennis spill som jeg personlig ikke liker. Det er veldig ensformig, og kjedelig. Det er like kjedelig online som offline.... 5/10