Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
The Splatters

The Splatters

SpikySnail har utviklet et fysikkbasert puslespill for Xbox 360. Byr de på nok innovasjon for sjangeren eller blir det for puslete? Les vår dom...

Du inntar rollen som fargeklump og skal detonere bomber på en bane ved å mose deg selv i vegger og skarpe objekter. Ja, det høres absurd ut. Det er det også. Konseptet kan minne om en rekke mobilspill, som Angry Birds eller Shoot The Apple, utført med en liten tvist. Her er det viktig å ta i bruk miljøet og et par knep for å detonere all bombene. Prinsippet er enkel moro.

The Splatters
0,03 sekunder unna døden og et manisk glis om munnen. Man føler aldri at det trist å kaste klumpene vegg i mellom.

The Splatters er den type spill som er gøy å ta fram «på veien». Det er enkelt å fortsette der man slapp, det er lettspilt og typisk noe jeg kunne sittet med på bussen. Jeg opplever derfor ikke Xbox 360 som den optimale plattformen å spille det fra på. Det er annerledes fra den spillopplevelsen jeg ønsker på en konsoll fordi dette ikke er den typen spill man rydder av kvelden for å spille. Det er et typisk spill man spiller mens man venter på noe eller for å ha noe å gjøre i en liten pause. Hvis du likevel skulle være i den situasjonen at du sitter hjemme i stua og vil slå i hjel litt tid, kan The Splatters være en behjelpelig tidstyv.

Læringskurven er bratt, men til gjengjeld veldig enkel. Dette er et spill som tar i bruk tre av knappene på kontrolleren. Knappebruken kan kombineres for å gjøre såkalte stunts. Eksempler på stunts kan være å skyte seg med rask hastighet inn i bombene, dreie på hendelsesforløpet eller å kaste seg inn i skarpe objekter. Stuntene skaper en fin liten variasjon i spillestilen. Kombinerer du mange stunts får du desto høyere kombo og dermed mer poeng.

The Splatters
Nøkkelen til høy poengscore er å slå sammen mange stunts for å ta ut så mange bomber som mulig.
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters
The Splatters