Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
Old Time Hockey

Old Time Hockey

Gamereactors egen hockeyekspert har testet forholdene på isen til V7 Entertainment, og det viser seg at høye køller og slåssing fortsatt kan være morsomt...

Facebook
TwitterReddit

Har du hørt om Schuylkill Hinto Brews? Det hadde ikke jeg heller før nå nylig. Schuylkill Hinto Brews, også kalt The Brews, spiller i den noe ukjente Bush Hockey League (BHL) hvor de er en del av den østre avdelingen. Laget holder til i Pottsville, Pennsylvania og har en hjemmearena som kan ha i underkant av 3000 tilskuere på kamp.

The Brews er hovedlaget, eller hovedpersonen om du vil, i Old Time Hockeys historiemodus. Et ishockeyspill litt annerledes enn det vi er vant til fra EA Sports og 2K. Hvor taklinger og slåsskamper er realistiske i NHL-serien til EA, er det mer viktig for tilværelsen enn noe annet i BHL.

Tidlig på 90-tallet ble vi presentert for ishockeyspill på ordentlig med oppstarten av NHL-serien. Her var det mest dødelige våpenet direkteskudd rett foran målet til motstanderen. Tidene har nå endret seg, og direkteskudd er byttet ut med knallharde hoftetaklinger. Utgiveren V7 Entertainment går dermed stikk motsatt retning enn det sporten gjør i virkeligheten den dag i dag, hvor finspill og finesse står i høysetet og slåsskamper er på vei ut.

Old Time HockeyOld Time Hockey

Personlig er jeg ikke den som roper høyest om at slåssing skal ut av ishockeysporten, men samtidig er jeg glad for at dette avtar mer og mer. Derimot er det fryktelig gøy å kunne denge løs på motstandere med både knyttnever og hockeykøller med en gang vi inntar den virtuelle verden.

Ved oppstart av Old Time Hockey renner det inn gode minner så fort musikken spillmusikken starter. Gode, gamle Stompin' Tom Connors' klassiske "The Hockey Song" er det første som møter meg, og allerede her vet jeg at dette kommer jeg til å kose meg med. "Hello out there, we're on the air, it's hockey night tonight." En åpningsstrofe som har gitt meg gåsehud mang en sommer da jeg har ventet på at hockeysesongen skal starte igjen for fullt både her hjemme og over dammen.

En skikkelig gammeldags stil på menyer, god, gammel musikk, spillere og lag som er oppdiktet bedre enn jeg har sett i mange andre sportsspill gir meg et godt førsteinntrykk av et spill som tross alt heter Old Time Hockey.

Old Time Hockey

Den første skuffelsen møter jeg derimot på tidlig i spillet. Avanserte kontroller slik som hoftetakling, slagskudd og til og med vanlige taklinger, må låses opp gjennom historiefortellingen før man i det hele tatt kan bruke det i spillet. Der forsvant planen min om å gjøre meg vant med spillet i et par treningskamper før jeg kaster meg løs på historien, med andre ord.

Old Time Hockey
Old Time HockeyOld Time HockeyOld Time Hockey
Old Time HockeyOld Time Hockey
Old Time Hockey
Old Time Hockey
Old Time Hockey
Old Time Hockey