Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
Blaster Master Zero

Blaster Master Zero

Vi har skutt retropiksler på Nintendo Switch i Inti Creates 8 bit-hyllest Blaster Master Zero, og her er svare på om dette er noe du må ha til din nye konsoll...


Facebook
TwitterReddit

Det enorme øyet som er montert i et slags tannhjul står stille noen sekunder før det sender ut en dødbringende stråle. Jeg kjemper febrilskt for å holde meg unna, men ikke lenger enn at jeg rekker å fyre av noen skudd i inn i åpningen som nettopp ble blottlagt - alt dette til hektiske toner fra finfin 8-bit-musikk. Dessverre har den luringen flere triks i ermet, og jeg blir nødt til å lære meg alle for å kunne stå igjen som seierherre, samt få den etterlengtede evnen jeg trenger.

Blaster Master Zero

Det er ikke noe nytt lenger å slippe et pikselspill, men få av dem er retro utover utseendet. Det er her Blaster Master Zero kommer inn i bildet. Det er basert på NES-klassikeren fra 1988, som ble kjent for sitt ambisiøse gameplay der du hele tiden hadde en bil til å kjøre rundt i de store verdenene, samt muligheten til å gå ut når det krevdes.

Det gjorde spillet ganske så unikt, selv om det ikke blir regnet som noen av de største klassikerne til konsollen. Det fikk flere oppfølgere, som blant andre Blaster Master: Overdrive til Wii i 2010. Men i Blaster Master Zero er det tilbake til røttene, og det føles på alle måter som en oppfølger til NES-spillet.

Blaster Master Zero

Allerede fra første sekund klarer utvikleren å formidle retrofølelsen. Her er det skarp og fin grafikk med håndtegnede piksler som maler opp unike verdener vi kan besøke. Variasjonen er god, verdenene er passe store, og mellomsekvensene er absolutt herlige. Opplegget er av den kjente metroidvania-modellen, så etter hvert som man åpner nye egenskaper kan man nå nye steder.

Blaster Master Zero
Blaster Master Zero
Blaster Master Zero