Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
MotoGP 17

MotoGP 17

MotoGP blir stadig mer populært, men har Milestone gjort det nødvendige for at det også skal bli mer populært på spillfronten? Vi sjekker...

Italienske Milestone er kjent for en rekke motorsportspill. Helt siden utgivelsen av Screamer til MS-DOS i 1995 (da under navnet Graffiti), har de gitt oss racingspill som WRC, Ride, Valentino Rossi: The Game, og også en rekke MotoGP-spill. Siden 2013 har de vært fast leverandør av sistnevnte.

Selv med alle nødvendige lisenser på plass, har det derimot ikke vært av de aller mest populære motorsportsspillene på markedet, og her må nok populariteten til selve sporten ta noe av skylden. Nå peker derimot pilen godt oppover for sporten, og da har Milestone også bedre arbeidsvilkår. For å utnytte dette må de nok dessverre levere bedre enn de gjør med MotoGP 17.

MotoGP 17MotoGP 17MotoGP 17

Som tidligere kan man i årets utgave velge to forskjellige karrieremoduser. Du kan velge å være ensom ulv og kjøre på dine to hjul i heidundrandes fart med sovepose under armen og ligge over i svingene, eller du kan være eier av et lag og stå for alt av avtaler med sponsorer og valg av utstyr. Her får man tilgang på bedre fasiliteter og utstyr ut i fra hvor godt man gjør det på banen, ikke helt ulikt andre karrieremoduser vi kjenner til fra før. Enkelt, og det funker.

Nytt av året er derimot at man kan starte litt lengre tilbake i tid, i Red Bull Rookies Cup. Dette gir spillet hakket mer realisme, men jeg skulle gjerne ha sett at man hadde gått enda lengre tilbake i tid for den fulle opplevelsen.

MotoGP 17

Skulle du ikke ha sansen for å bruke mange timer på å bygge deg opp og låse opp sykler gjennom karrieren, kan du også hoppe rett inn i spillet og kjøre som en av stjernene i dagens sirkus. Her finner man utøvere og sykler fra MotoGP, Moto2, Moto3 og det nevnte Red Bull Rookies. I tillegg kan man også låse opp klassiske sykler fra historien, som for eksempel Casey Stoners 2007 Ducati.

MotoGP 17MotoGP 17MotoGP 17
MotoGP 17
MotoGP 17