Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
anmeldelser
Everybody's Golf

Everybody's Golf

Sjeldent har navnet på et spill passet bedre enn Everybody's Golf. Daniel mener dette er golfspillet for absolutt alle.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Personlig har jeg spilt golf i flere år, og kost meg masse de siste årene med The Golf Club til PlayStation 4. Derfor var jeg litt skeptisk til Everybody's Golf i utgangspunktet, da jeg var forberedt på at dette skulle bli noe rart og ikke særlig realistisk. Fasiten etter alt for mange timer rundt på golfbanen med min karakteristiske figur er derimot at jeg storkoser meg.

Everybody's Golf

Karakteristisk er nemlig det eneste ordet man kan bruke om figurene man lager og møter på i Everybody's Golf. Under oppstarten av spillet er valgmulighetene på utseende noe begrenset sammenlignet med senere ut i kampanjen, men det er fortsatt mye som kan gjøres. Klarer man ikke å få karakteren til å minne om seg selv eller hva man nå enn prøver å skape, har man rett og slett brukt for lite tid på det. Valgmuligheten er mange, og de blir bare enda flere jo mer du spiller.

Belønningssystem er noe man kjenner helt fra oppveksten av. Gjør man noe bra får man en belønning, og får en god følelse av det. Dette var sant da jeg var liten gutt og klarte å bruke toalettet alene for første gang, og dette er sant den dag i dag når at jeg spiller golf på PlayStation-maskinen min. Antallet hårfrisyrer, klesplagg, klokker, og golfkøller man låser opp etter en turneringsrunde er enormt, og det tar ikke lange tiden før man kan gjøre totalt om på figuren sin. Bli ikke overrasket om du møter mange menn med skjørt etter hvert, da dette tydeligvis er en morsom greie for mange.

Everybody's GolfEverybody's Golf

Nevnte innhold til karakterene er bare én av mange ting det er rikelig av. Det kan til tider også være rikelig med frustrasjon som spiller inn etter hvert i enspillerdelen. Først og fremst tar det i overkant lang tid å låse opp nye baner, som gjør at man må spille den første banen mange ganger før man kommer seg videre. Dette er i seg selv ingen dum idé for å lære seg spillet å kjenne, men på den tyvende runden på rad på samme bane kan det bli litt kjedelig. Dette løser seg litt etter at man kommer forbi den første banen, så den lille tålmodigheten man trenger for å komme over humpen er verd det.

Har man aldri spilt golf før, eller vet veldig lite om det, er dette et meget godt spill for å lære mer om det. Det er selvsagt ikke alt her som er realistisk, men man får også god innføring i de virkelige golfreglene utover i spillet. Om man drar en fordel av å kunne noe fra før er litt vanskelig å si, men jeg følte kanskje at noen av tipsene kom litt vel sent ute i historien. Dette var da ting jeg hadde lært meg selv ved å kjenne til golf fra før. Med det sagt, så er det ingen essensielle egenskaper det her er snakk om, mer for å få en "ekstra edge" i spillet.

Everybody's GolfEverybody's Golf

Skulle man bli lei av alt golfsnakk og golfspilling, får man også muligheten til å avkoble med litt andre aktiviteter. Man lærer seg tidlig å svømme (...) og kjøre golfbil. Etter hvert vil man også kunne ta med seg fiskestang og samle mange ulike fisker i det nærliggende vannet. De som jakter på troféer i spill har også en massiv fiskekarriere foran seg her, da et av troféene krever at du samler alle typer fisk i løpet av spillet. Disse er det mange av.

Fremtoningen av Everybody's Golf er fantastisk. Massiv bruk av farger som passer godt sammen, og et spill som flyter særdeles godt, toppes av et lydbilde som er behagelig og humoristisk på en passelig måte. Under de mange timene jeg suste rundt i denne verdenen var det et fåtall ganger jeg hørte den samme kommentaren mer enn én gang.

Om du ønsker å spille sammen med andre har du også mange muligheter til det. Et åpent landskap gjør at man enten kan velge å bare løpe eller kjøre rundt på banene i golfbil og snakke med andre spillere, eller spille mot de i en vennlig konkurranserunde med golf, dersom det er noe som heter det. Og for dere sofaspillere der ute så kan man selvsagt også spille dette sammen i stua.

Everybody's GolfEverybody's Golf

Everybody's Golf har tatt meg med storm. Jeg er forelsket rett og slett. Ikke hadde jeg trodd at jeg skulle like dette spillet så godt som jeg gjør, men det er fantastisk underholdning fra ende til annen. Her er det enormt mange timer med spill for en rimelig penge. Dette kommer jeg til å kose meg med i lang tid fremover, vet jeg.

Everybody's Golf
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Masse innhold, Behagelig opplevelse, Strålende lyd- og bildemessig. Smertefri flerspillerdel.
-
Litt langdrygt i starten. Kunne hatt noen flere baner.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene