Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
Spintires: MudRunner

Spintires: MudRunner

Vi sendte Daniel rett fra racingbanene i GT Sport til de gjørmete skogsveiene i Spintires: Mudrunner. Greide han overgangen, eller kjørte han seg fast?


Facebook
TwitterReddit

Saber Interactive gir oss muligheten til å kjøre rundt i gjørme på jakt etter tømmer i Spintires: Mudrunner. Jeg må innrømme jeg var skeptisk i utgangspunktet, men hadde det overraskende morsomt med spillet.

Etter å ha kjørt som et svin i raske superbiler i Gran Turismo Sport den siste tiden, fikk jeg i oppdrag å bytte ut svin med gris for å drive litt gjørmekjøring i skog og mark. Med min aller beste venn, vinsjen, har jeg den siste uka opplevd mange flotte eventyr med en god porsjon irritasjon innimellom.

Spintires: MudRunner

Bare for å ha det klart fra begynnelsen av så er ikke Spintires: Mudrunner et stort spill som konkurrerer med utgivelser som Farming Simulator og lignende. Spintires: Mudrunner er noe eget. Saber Interactive fokuserer på realistiske bevegelser på kjøretøyet og omgivelsene. Det er utrolig avansert samtidig som det er veldig enkelt. Det gir meg en realistisk følelse av å sitte ordentlig fast i gjørma, og jeg liker det.

Det virker rimelig enkelt å måtte kjøre rundt i skogen på gjørmete veier for å samle inn tømmer, men som jeg smertelig fikk erfare tidlig i spillet var det langt ifra enkelt. Gjørmete veier med store områder dekket av vann er en utfordring for ethvert motorkjøretøy, selv med dekk laget for å takle forholdene. Det skjedde mer enn én gang at jeg satt meg fast, og måtte ha hjelp for å komme meg opp igjen. Dette er ting som blir fryktelig frustrerende de gangene jeg er har kommet et stykke ut i oppdraget, og må hente hjelpebilen helt fra start for å komme frem til bilen som sitter fast i gjørma. I ett av tilfellene endte jeg i tillegg opp med å kjøre meg fast med bilen som skulle trekke opp førstnevnte slik at begge bilene druknet i vannet til slutt.

Spintires: MudRunnerSpintires: MudRunner

Selv om spillet er frustrerende til tider er det samtidig befriende behagelig og avslappende. Jeg slipper å stresse med å ta avgjørelser på kort tid, og dette gjør det til et perfekt spill om jeg bare skal slappe av og kose meg litt. Det er ikke stappet fullt av forskjellige spillmoduser, og jeg kan enkelt velge om jeg vil ta noen utfordringer for å lære meg flere teknikker, eller om jeg vil begi meg ut på større oppdrag i forskjellige områder.

Spintires: MudRunnerSpintires: MudRunnerSpintires: MudRunner
Spintires: MudRunnerSpintires: MudRunnerSpintires: MudRunner
Spintires: MudRunner
Spintires: MudRunner
Spintires: MudRunner
Spintires: MudRunner