Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
anmeldelser
Your Royal Gayness

Your Royal Gayness

Hva om hovedpersonen i eventyrfortellingene fra da vi var små ikke var en prinsesse, men en homofil prins?

Facebook
TwitterReddit

Your Royal Gayness er Prinsessa som ingen kunne målbinde, møter 1001 Natt, møter The Crown. Det er dels visual novel, dels resource management-spill, dels kongedømmesimulator. Det er en parodi på de tradisjonelle eventyrene, og en morsom vri på simulasjonsjangeren. Spillet er utviklet og utgitt av Lizard Hazard Games, og går ut på at du skal hjelpe prins Amir med å styre kongeriket mens foreldrene er bortreist. Dette gjøres i flere faser.

Your Royal Gayness

I Audience-fasen må du høre på problemene og bekymringene til folket i kongeriket, og bestemme deg for hvordan du best kan hjelpe dem. En mystisk portal spyr ut geiter. Hva gjør du? Det kommer rare lyder fra kloakken. Hvem sender du for å undersøke? Bestemødre blir spist av ulver og paradedragene har blitt for feite. Vampyrriket landet ditt deler grense med har infisert slottet ditt med flaggermus, sånn at de kan forhandle seg til en billigere pris på solkremen du eksporterer. Problemene stakkars lille Amir, som ikke er gammel nok til å drikke, men gammel nok til å gifte seg, må hanskes med er mange og varierte. Og hvordan du velger å løse dem er viktig, og har noe å si for hvordan ting går videre i spillet.

I Management-fasen kan du sende ut rådgiverne dine for å løse forskjellige oppgaver. Kanskje de skal styrke forholdene til nabolandene? Kanskje de skal sendes ut for å spionere, eller bygge en større hær, eller samle inn penger, eller gjøre folket mer lojale eller lykkelige? Rådgiverne dine kan gjøre mye rart, men også her må du passe på, for hver av oppgavene tar tid, og du har bare et visst antall dager på å oppnå alt det vil oppnå. For Amir har nemlig en hemmelig agenda mens foreldrene hans er borte. Men mer om det senere.

I Event-fasen skjer det, du gjettet riktig, spesielle begivenheter og hendelser. Kanskje er det noen som holder et ball, eller du blir invitert til et bryllup, eller noen driver gruvedrift altfor nærme en flokk med hellige hjort, hvem vet? Også her vil avgjørelsene og svarene dine ha noe å si for hva som skjer videre.

I den siste fasen, som dukker opp med jevne mellomrom, må du avvise en haug med gifteklare prinsesser uten å såre følelsene deres, eller ødelegge forholdet mellom deres respektive land, eller vekke mistenksomhet hos folkene rundt deg. For Amir er nemlig homofil og vil ikke gifte seg med en prinsesse, men med en prins. Men både homofili og homfilt eksteskap er ulovlig i det fiktive landet Al-Marahij. Og nå antar jeg at du har gjettet hva den hemmelige agendaen til Amir er, og målet med spillet, nemlig å lovliggjøre homofili og homofilt ekteskap og leve lykkelig i alle sine dager.

Your Royal Gayness
Your Royal Gayness
Your Royal Gayness