Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
anmeldelser
The Swords of Ditto

The Swords of Ditto

Hva får du hvis du blander Gravity Falls, magiske sverd og All You Need is Kill? Svaret er The Swords of Ditto!

  • Tekst: Suzanne Berget og Odd Karsten Svartaas
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

The Swords of Ditto er et herlig kompakt, simplifisert og underholdende rollespill hvor den viktigste figuren ikke er deg som spiller eller de andre menneskene i Dittos sjarmerende verden, men et sverd. Vi har brukt de siste dagene på å farte rundt i spillet på jakt etter gullmynter, klistremerker, leker og en måte å bekjempe den onde Mormo på. Det har vært en særdeles fornøyelig opplevelse!

Vi blir vekket av en gjødeselsbille som forteller oss at sverdet har falt til oss, og det er vår oppgave å bekjempe den onde Mormo som har gjenoppstått, og akter å kaste en forbannelse på verden, og vil mørklegge den for evig og alltid. Du vet, ganske standard bad guy-greier. Aberet her er at vi bare har 5 dager på oss. Bare fem ynkelige dager på å bli et fullverdig Sword som de før oss, fem dager til den endelige kampen med Mormo.

The Swords of Ditto

Gjødselsbillen Puku, derimot har andre planer, og vil ha oss til å overraske Mormo med et frontalangrep! Vi gjør som vi blir fortalt, og tar oss inn i palasset hennes, hvor vi klarer med et nødskrik å bekjempe alle vaktene hennes. Endelig er vi her, vi skal oppfylle vår skjebne og redde Dittos folk! Døren blir revet opp, vi kaster oss inn - og blir drept så lett at det nesten er pinlig. En illevarslende tekst dukker opp på skjermen:

"And lo did the Sword fall to the ground, dulled in light and blade.
Like so many before, and so many to come...
With her resurrection unopposed, Mormo spread her tendrils of darkness across the land.
The people bowed their heads in fear, praying that the sword may one day be reborn to them..."

Vi blir vekket av en gjødeselsbille som forteller oss at det er 100 år siden de forrige sverdbærerne falt og at det er nå vår tur til å bekjempe den onde Mormo som har kastet en forbannelse på verden, og vil mørklegge den for evig og alltid. Du vet, ganske standard bad guy-greier. Men... Siden siste forsøk ikke gikk så bra, så får vi heldigvis de fem dagene vi ble lovet tidligere. Fem dager på å bli badass-krigere med masse klistremerker som øker statsene våre og gir oss kule evner, og leker som er oppgradert til den store gullmedaljen. Vi hiver oss naturlig nok ut av døra i all hui og hast, henter The Sword of Ditto fra kirkegården der den forrige sverdbæreren ligger begravet, og gir oss i kast med å hakke løs på alt av gress, busker, fiender og alt annet som måtte skjule gullmynter, utforske dungeons og løse puzzles for loot, gjøre sideoppdrag for de folka som bor i den sjarmerende lille landsbyen Dittoville for XP og ødelegge gjenstander som gir Mormo kraft.

The Swords of Ditto

Vi dør på dag 3 i en dungeon med en litt for vanskelig boss. Vi går tom for snacks som gir oss mer helse. Suzanne faller først, men Odd Karsten klemmer liv i henne igjen. Eneste problemet er at ved å gjenopplive partneren sin gir man fra seg halvparten av livet sitt til den som gjenopplives. Så vi løper rundt og klemmer hverandre tilbake til livet til vi rett og slett går tom for liv og et litt strengt blikk fra en fiende sender oss lukt i døden. En illevarslende tekst dukker opp på skjermen:

"And lo did the Sword fall to the ground, dulled in light and blade.
Like so many before, and so many to come...
Their one glimmer of hope extinguished, the people bowed their heads as Mormo, re-energized, tightened her grasp over Ditto.
In secret, they prayed for the one thing that might deliver them from this evil...
The next coming of the Sword..."

Vi blir vekket av en gjødeselsbille som forteller oss at det er 100 år siden de forrige sverdbærerne falt og at det er nå vår tur til å bekjempe den onde Mormo som har kastet en forbannelse på verden, og vil mørklegge den for evig og alltid. Du vet, ganske standard bad guy-greier. Der vi forrige gang spilte som en gutt og en jente, er vi nå plutselig en robot og en flaggermusmann, uten klistremerker, sverd, XP eller penger og med bare fem dager på oss før vi må bekjempe den store skurken.Vi hiver oss naturlig nok ut av døra i all hui og hast, henter The Sword of Ditto fra kirkegården, får all XPen og pengene til de forrige utgavene av oss og gir oss i kast med å hakke løs på alt av gress, busker, fiender og alt annet som måtte skjule gullmynter, utforske dungeons og løse puzzles for loot, gjøre sideoppdrag for de folka som bor i den sjarmerende lille landsbyen Dittopolis for XP og ødelegge gjenstander som gir Mormo kraft. Denne gangen får vi ødelagt et av Mormos "kraftanker" og kommer oss inn til det innerste kammeret i palasset hennes, før vi dør og en illevarslende tekst dukker opp på skjermen...

The Swords of Ditto
The Swords of Ditto
The Swords of Ditto