Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

AOC AG274QZM

MiniLED-er, 240 Hz, med IPS-panel og noen premium godbiter på toppen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

AOCs AG274QZM ble utgitt sommeren 2022. Det er en 27-tommers QHD (2560x1440p oppløsning), med et IPS-panel som opererer opptil 240 Hz og HDR1000-sertifisering. Den har til og med flere måter å gjøre justeringer på skjermen, inkludert en måte å vri skjermen vertikalt på, men den trenger en egen strømkilde å bruke, noe som dessverre er ganske stort.

Dette er en svart skjerm som har en solid base, som riktignok er litt for stor, og den trenger ekstra plass vertikalt også for å bruke denne funksjonen. Heldigvis stikker den ikke mer enn noen få centimeter, og generelt er dybden verst fra sidene. Bena er metalliske, og stativet har den typiske AGON-røde malingen på den, til tross for at fronten på skjermen er svart og ikke inkluderer en AGON-logo.

AOC AG274QZM

Skjermen støtter DisplayPort 1.4 og HDMI 2.1 med to forskjellige inngangspunkter. Det er nok USB-porter å velge mellom: fire USB-A, en USB-B og en 65 W USB-C, som også fungerer i DP Alt-tilstand. Dette betyr at den kan kobles direkte til en PC via en USB-C. Premium-tillegg inkluderer en KVM-svitsj, slik at du kan koble to datamaskiner til samme skjerm, og til og med muligheten til å bytte mellom tastatur- og musesignaler for å kontrollere begge datamaskinene.

Dette er en annonse:

På baksiden av skjermen er det en klassisk navigasjons joystick, og et langt trykk på den gjør at den kan fungere som en strømknapp. Navigasjonsmenyen er klar og enkel å bruke. Du kan også bruke en separat navigasjonskontroller, slik at du ikke trenger å nå rundt til baksiden av skjermen hele tiden. Den ekstra kontrolleren inkluderer imidlertid ikke en strømknapp, så du må fortsatt gå til baksiden av skjermen for denne funksjonen.

AOC AG274QZM

Når du spiller spill, viser skjermen hva den er i stand til. 240 Hz gjør skjermen lynrask, og selv om fargene hadde behov for kalibrering, ser de etter dette bra ut. MiniLED-er gir mye lysstyrke og kontrast, og siden du trenger minst 1000 NITS lysstyrke for å få et HDR1000-sertifikat, er dette tydeligvis mer enn nok. AOC hevder at den har maksimal lysstyrke på 12000 NITS, for de som ønsker å presse grensene for farger. MiniLED-ene gjør svart virkelig svart, og selv om du setter en hvit markør på en svart skjerm, blir markøren automatisk dimmer for å kompensere. I motsetning til mange IPS-skjermer, får du ikke den typiske blendingen med denne.

AG274QZM passer perfekt til spill, og de tingene som er dårlig optimalisert har mindre å gjøre med faktisk spilling. MiniLEDs skrur selvfølgelig opp prisen, og du må være forberedt på å betale £ 1,000. Det er mye penger for en skjerm som bare er 27 tommer. Du kan få tre mellomstore skjermer for den prisen, men hvis du vil ha det beste, er AG274QZM et utmerket valg, da fargene, flytbarheten og ytelsen vil imponere deg.

Dette er en annonse:
AOC AG274QZM
AOC AG274QZM
09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content