Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

Åpner for kvinner i FIFA-serien

Men det blir ikke i årets utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den årelange FIFA-serien har foreløpig har vært kjemisk renset for kvinnelige fotballspillere. Dette er også tilfellet for det kommende FIFA 13, men vi skal ikke se bort fra at kvinnene kan finne sin plass i serien etter årets innslag.

Det kommer frem av et omfattende intervju med FIFA-produsent David Rutter hos spillbloggen Kotaku. Rutter er imidlertid rimelig klinisk i sitt synspunkt på saken:

- Vi ønsker å legge fundamentet for å gjengi fotballsporten på best mulig måte. Når vi kommer til et punkt der et spesifikt nytt tillegg vil gange alle, gjør vi dette til en prioritet. Nøkkelen er uansett å levere varene. Det skal være riktig i forhold til produktkvaliteten, og det skal ha en høy verdi. Det skal ikke kun være en anerkjennelse av kvinnefotballen, forklarer Rutter.

Hvis mener det er på høy tid at vi får se kvinnelige fotballspillere på dataskjermen, er tiden altså moden for å heve stemmen. Hvem vet, kanskje gjør damene sitt inntok allerede til neste år?

FIFA 13
FIFA 13 slippes den 27. september.

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content