i.gif
got09
Les omtalen

The Saboteur

Selv om nazi-denge-spillet Saboteur kanskje sviktet på en del tekniske punkter, har det sine lyspunkter. Ett av disse er den tidsriktige musikken. Ingenting er som å plassere dynamitt på et bensinlager, hoppe inn i bilen, og kjøre vekk fra den saftige eksplosjonen mens man hører på litt tidsriktig kabaret-musikk. Den toppløse kabareten var kanskje litt påtvunget, men kabaret- og jazzmusikken som fulgte oss gjennom spillet var enormt stemningsskapende. Pandemic kunne godt tatt noen snarveier og brukt mer moderne musikk for å få blodet til å pumpe, i stedet valgte de den riktige løsningen og ga oss lekre og beroligende toner som en motvekt til det brutale og heseblesende gameplayet.

Til neste side >>
Write a Comment

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Dark Comments
 

Foruten de du finner i Gamereactor årets spill 2009 har vi også delt ut priser i flere andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill fra 2009?
Vær med og bestem! >>