i.gif
got09
Les omtalen

Gran Turismo 4 Mobile

Spør du en hvilken som helst Playstation 3-eier om de fem spillene han eller hun gleder seg mest til, vil nesten garantert Gran Turismo 5 være ett av dem. Sonys racing-serie er i en klasse for seg, og etter flere utsettelser og en noe spekulativ lureutgave i form av Gran Turismo 5 Prologue er fansen sulteforet. Timingen var derfor tilsynelatende perfekt for å slippe et GT-spill til selskapets håndholdte lite vidunder PSP. Nok et spill som skulle døyve suget etter den fortsatt fjerne PS3-versjonen. Men for å tilpasse et såpass omfattende spillkonsept til en mindre og svakere maskin, må man ofte kutte litt i bredden man er vant til fra de stasjonære versjonene. Og hva fjerner Sony? Jo, de tar bort karrieredelen! Med ett var Gran Turismo redusert til et midt på treet racing-spill, og all verdens antall biler og baner kan ikke bøte på det. Vi ble alvorlig skuffet, og ga det akk så lovende spillet en betraktelig lavere karakter enn vi hadde forventet. Håper de har lært av dette.

Til neste side >>
Write a Comment

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Foruten de du finner i Gamereactor årets spill 2009 har vi også delt ut priser i flere andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill fra 2009?
Vær med og bestem! >>