i.gif
got09
Les omtalen

Batman: Arkham Asylum

Etter lang debatt var det avgjort. Nattens ridder tok prisen i år. Og det er fullt fortjent. Selv om Batman: Arkham Asylum verken kan kalles revolusjonerende eller nyskapende, er det årets mest givende spillopplevelse. Fra du tar dine første steg i det beryktede asylet med en opplagt Joker ved din side, til du tar farvel mange timer etter, er dette et spill som nekter å slippe taket og som konstant vet å belønne deg for innsatsen din. Atmosfæren er på topp. De mørke og ugjestmilde korridorene i det gigantiske galehuset oser atmosfære. Overalt er det hint om hva som har skjedd. Informasjon om de innsatte. Tegn på hva som venter deg. Kontrollen er også stram. Batman føles sterk. Solid. Truende og farlig. Det silkeglatte kampsystemet har en flyt som få actionspill klarer å matche. Det er en fryd å ende opp i et masseslagsmål og ta imot slag og spark med sine egne motangrep. Spillstrukturen er også perfekt. Hele tiden er det gjenstander utenfor rekkevidde. Mål du ikke kan nå. Til du får en ny gjenstand, og brikkene faller på plass. Hvert område har gåter som skal løses, hemmelige premier som må finnes. For de som elsker å runde spillene sine 100 prosent er Batman en ekte gullgruve. Batman er et spill som skinner like bra ved andre eller tredje gjennomspilling. Det er da de små nyansene begynner å skinne gjennom. Når du skjønner hvor mye arbeid som har gått inn i nivådesignet, utformingen av de ulike figurene, og kjærligheten til kildematerialet. Et fantastisk spill for alle Batman-fans, og årets beste actionspill for alle andre.

Stem på ditt favorittspill >>
Write a Comment

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Dark Comments
 

Foruten de du finner i Gamereactor årets spill 2009 har vi også delt ut priser i flere andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill fra 2009?
Vær med og bestem! >>