i.gif
got09
Les omtalen

Colin McRae: Dirt 2

Ingen kan racingspill som Codemasters. Race Driver: Grid hevet lista i fjor med fantastisk fysikkbasert racing, og den britiske utvikleren holder stø kurs når de tar løpene ut i ørkenen. Dirt 2 baserer seg på X-Games-turneringen, som er en råere og mer ungdomsvennlig versjon av WRC-typen vi kjenner gjennom brødrene Solberg. Og det gjør seg i spillform. Codemasters løfter racingspillgrafikk til nye høyder med effekter som nærmest får deg til å sette støvskyen i halsen. Dirt 2 er lekkert i alle ledd, selv menyene parkerer andre racingspill i startfeltet.Dirt 2 fastslår nok en gang Codemasters som en av de ypperste racingspillutviklerne på markedet, med en teknisk ekspertise og forståelse for spillmediet som få andre kan matche.

Til neste side >>
Write a Comment

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Dark Comments
 

Foruten de du finner i Gamereactor årets spill 2009 har vi også delt ut priser i flere andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill fra 2009?
Vær med og bestem! >>