i.gif
got09
Les omtalen

Damnation

Codemasters har vist gjennom spill som Dirt 2 og Grid at de er en svært teknisk kompetent utvikler. Så hvordan de klarte å bli involvert i denne smørja er et mysterium. Nå skal det sies at det er utviklet av Blue Omega Studios, som gikk konkurs i fjor sommer da spillet, fortjent nok, floppet totalt. En slags blanding av cowboy og sci-fi-setting presset inn i et rigid kontrollsystem med elendige nivåer og utdatert gameplay. Damnation har virkelig svært få formildende omstendigheter, og den lille nysgjerrigheten som våknet i oss av den originale settingen dør med en gang vi begynner å spille. En kalkun av et forglemmelig spill som du helt sikkert finner i 99-kroners-kurven allerede.

Til neste side >>
Write a Comment

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


Foruten de du finner i Gamereactor årets spill 2009 har vi også delt ut priser i flere andre kategorier. Disse kan du lese om i vårt desembernummer.

Hva er ditt favorittspill fra 2009?
Vær med og bestem! >>