Gamereactor kårer årets spill 2010!

Så er det bare noen få dager igjen av 2010 og vi har oppsummert spillåret med en prestisjefylt og omfattende kåring. Det har vært et begivenhetsrikt år med flere knallspill som har høstet vår gjeveste karakter. De spillene som har fått 10 av Gamereactor er som følger: Super Mario Galaxy 2, Red Dead Redemption, Halo: Reach og Rock Band 3.

I tillegg til dette har Sony og Microsoft lansert sine bevegelseskontroller med jevnt over positiv mottakelse. Her skal vi få flere nyskapende spillopplevelser i årene som kommer. Apple har med sine Ithouch-produkter for alvor etablert en solid spillplattform, som når ut til en stor bråte av de som spiller i ny og ne i tillegg til kjernespillerene. Dette er svært interessant for spillbransjen.

Vi i redaksjonen har etter mange livlige diskusjoner omsider blitt enige om et drøss av høydepunkter opp gjennom gjennom året, og endelig skal vi dele disse med dere. Vi ønsker også å la dere lesere bidra med sunn diskusjon og stemme frem deres egne favoritter, som vi kommer til å publisere i starten av januar. Deres synspunkter er viktige for oss. Vi har store planer om å gi dere det beste, mest spennende og omfattende norske spilltilbudet i året som kommer og gleder oss til å ta fatt på 2011.

Med det vil jeg takke for følget i spillåret 2010, med ønske om en fortsatt gledelig jul og godt nyttår.

/Kristian Nymoen, sjefredaktør

Fortsett til første kategori >>
Stem