Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Arnold Schwarzenegger kommer ikke til å spille i Expendables 4

Det virker som om han er klar for å legge actionserien bak seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en lang og humpete vei for den fjerde delen i Expendables-actionserien. Filmen, som har vært i produksjon til og fra i mer enn fem år, har sett skuespillere komme og gå under ulike omstendigheter, og nå har vi endelig fått bekreftet fra Arnold Schwarzenegger selv at han ikke kommer til å spille i filmen.

I et intervju med Parade bekreftet den aldrende skuespilleren at han hadde snakket med Sylvester Stallone om filmen, og at han rett og slett ikke var interessert lenger. At den ikke føltes spesielt ny eller interessant.

"Den er ferdig, og jeg er ikke med i den".

"Jeg sa: 'Vet du hva, vi har gjort dette, og jeg er ute av det'. Og han forsto det virkelig."

Til og med Stallone selv har uttrykt en viss interesse for å legge filmserien bak seg og gi stafettpinnen videre til noen nye, yngre talenter. Nærmere bestemt ble det snakket om at Jason Statham kunne tenke seg å ta over, og hvis det blir en femte film, blir det mest sannsynlig i hans regi. Expendables 4 har premiere 22. september.

Synes du at de gamle gutta bør forlate skuta og la de yngre fortsette, eller er Expendables-konseptet utdatert?

Arnold Schwarzenegger kommer ikke til å spille i Expendables 4


Loading next content