Norsk
Gamereactor
artikler

2012: Nytt og friskt

Spillåret 2012 virker lovende, svært lovende. Vi har tatt en titt på de nye, spennende merkevarene som dukker opp i løpet av året...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nytt og friskt. Det er godt mulig flere av oss finner årets mest interessant spillopplevelser nettopp her. Potensielle serier som vi opplever for første gang. Det virker å være mye å begeistre seg for i 2012, og her er et utvalg nye merkevarer vi mener har stort potensial.

Listen er ikke rangert.

Overstrike
Format: PS3, Xbox 360
Utvikler: Insomniac Games
Slippes: Ukjent 2012

2012: Nytt og friskt
Dette er en annonse:


Overstrike er et førstepersonsspill som blir utviklet av Insomniac Games, studioet som står bak spillserier som Ratchet & Clank og Resistance. De har tidligere utviklet spill eksklusivt til Playstation, men denne gangen dukker det også opp på Microsofts konsoll. Ifølge Insomniacs daglige leder, Ted Price, skal spillet være rikt på humor og by på helstøpt co-op for fire personer. Glem for all del ikke Insomniacs kreative og lekne bruk av våpen og gadgets, som nærmeste har blitt et varemerke for utvikleren. Vi gleder oss.

The Last of Us
Format: PS3
Utvikler: Naughty Dog
Slippes: Ukjent 2012

2012: Nytt og friskt


Naughty Dog er eksperter på å fortelle spennende historier og skape spillpersonligheter vi bryr oss om, så det er ikke uten grunn vi er nysgjerrige deres splitter nye eventyr. Foreløpig vet vi ikke mye annet enn at en mann og en jente befinner seg i et katastroferammet område, der de samarabeider for å overleve blant skrekkinngytende monstre. Det virker panisk, uhyggelig spennende, filmatisk og har en utrolig vakker grafikk. Dette er definitivt en tittel å sperre øynene opp for i 2012.

Dette er en annonse:

Ni No Kuni
Format: PS3
Utvikler: Level-5, Studio Ghibli
Slippes: Mars 2012

2012: Nytt og friskt


Studio Ghibli er et av verdens mest anerkjente filmstudioer, med animefilmer som Prinsesse Mononoke, Chihiro og heksene og Min nabo Totoro på samvittigheten. Med Ni no Kuni skal filmstudioet ved hjelp av Level-5 ta steget ut i spillenes verden. Vi følger den 13 år gamle gutten Olivers reise til en parallell magisk verden, Ni no Kuni, hvor han håper på å kunne berge sin nylig avdøde mor. Med Studio Ghiblis sjarm og stil kan Ni no Kuni fort bli et vakkert, interaktivt animasjonseventyr.

Brothers in Arms: Furious 4
Format: PC, PS3, Xbox 360
Utvikler: Gearbox Software
Slippes: 2. kvartal 2012

2012: Nytt og friskt


Ja, Gearbox utviklet Duke Nukem Forever - et av fjorårets definitivt svakeste spill. Men det betyr ikke at utvikleren mangler talent. Brothers in Arms: Hell's Highway var et bunnsolid andre verdenskrigsspill, som kombinerte lettfattelig strategi med herlig action, saktefilmeffekter og en dugbar historie. For ikke å snakke om Borderlands. Gearbox kan spill. Med andre ord blir Furious 4 verdt å følge. Det blir en Inglorious Bastards-flørt med co-op for fire personer, i en total useriøs og humoristisk setting. Vi takker som regel sjeldent nei, når det handler om å dele ut nazi-deng.

Fortnite
Format:Xbox 360
Utvikler: Epic Games
Slippes: Ukjent 2012

2012: Nytt og friskt


Hvem hadde trodd at Cliff Bleszinski, mannen bak de stereotypiske muskelbuntene i Gears of War, skulle kommet opp med noe som Fortnite? Ikke vet vi, men det virker i hvert fall kjempekult. Spillet har et Team Fortess-aktig design med en tegneserieaktig visuell stil og tynne menn, og spillet går ut på at du skal i kjent Tower Defense- og Minecraft-stil bruke dagen til å bygge fort og forberede deg til en natt der fiender dukker opp. Enkel, men lovende underholdning.

Dishonored
Format: PC, PS3, Xbox 360
Utvikler: Arkane Studios
Slippes: Ukjent 2012

2012: Nytt og friskt


I tillegg til Hitman: Absolution er det ett snikespill vi virkelig gleder oss til i 2012, nemlig Dishonored. Dette er et spill som tar oss med til en steampunk-inspirert Science Fiction-variant av 1600-tallets London, som blant annet er designet av en av mennene bak City 17 i Half-life 2. Du spiller som en tidligere livvakt av grevinnen som er anklaget for å ha drept henne, og skal ved hjelp av snikeferdigheter samt våpen, gjenstander og overnaturlige evner bevise din uskyld. Utviklerne lover oss et spill der vi kan ta oss friheter og utføre oppdragene slik vi ønsker, så dette kan bli utrolig spennende.

Quantum Conundrum
Format: PC, PSN, XBLA
Utvikler: Airtight Games
Slippes: Ukjent 2012

2012: Nytt og friskt


Quantum Conundrum handler om noe så sjeldent som en 13 år gammel gutt som snubler inn i sin onkels kjempelaboratorium. Dette høres kanskje ikke så spennende ut, men hva om vi nevner at et av skaperne bak klassikeren Portal står bak? Dette er nemlig et gåtespill i førsteperson som ser utrolig innovativt ut. På grunn av en eksplosjon som høres i det fjerne må du nemlig inn i laboratoriet for å finne ut hva som skjer, og for å komme videre må du skifte mellom ulike dimensjoner som for eksempel gjør alt rundt deg mykt og lett, eller som gjør at tiden går betraktelig saktere for å løse forskjellige gåter. Dette svært spennende konseptet i tillegg til et flott design kan lett gjøre dette til et av de mest spennende puzzle-spillene i år.

Alle artiklene i serien:

• 2012: De store oppfølgerne
• 2012: Nye, gamle spill
• 2012: Nedlastbart og indie
• 2012: Nytt og friskt
• 2012: Våre favoritter



Loading next content