Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Oppsummering: Ubisoft @ E3 2016

Med selvsikre Aisha Tyler i spissen hadde Ubisoft nok en gang en innholdsrik pressekonferanse på årets E3. Som alltid kom den største overraskelsen på slutten...

Dans fylte scenen da Ubisoft åpnet sin E3-konferanse i år. I Bakgrunnen ble Just Dance 17 annonsert, samtidig som det ble understreket at Ubisoft fyller 30 år i 2016. Innen konferansier Aisha Tyler nådde scenen var den allerede full av feststemte danseløver, ikledd fargerike drakter og kostymer. Deretter gikk de rett over til noe helt annet enn dans, nemlig actionspillet Ghost Recon: Wildlands. Vi fikk se en ny CGI-trailer som forklarte at målet i spillet er å stanse den omfattende produksjonen av narkotika i Bolivia, ved å utslette de kriminelle bakmennene. Uskyldige borgere skal favnes under din beskyttelse, mens de som står på kartellets side må straffes.

Les også:
Oppsummering: EA @ E3 2016
Oppsummering: Bethesda@ E3 2016
Oppsummering: Microsoft @ E3 2016
Oppsummering: Sony @ E3 2016

De fulgte så opp med en gameplay-presentasjon, der flere spillere var i sving.

Etter Ghost Recon så det ut som The Division eller kanskje Splinter Cell stod for tur, men den mørke og alvorlige traileren var bare en spøk. I stedet var nemlig South Park: The Fractured but Whole det neste spillet på programmet. Vi fikk selvsagt en humoristisk ny trailer, og etterhvert dukket også serieskaperne Trey Parker og Matt Stone opp for å prate om spillet. Vi fikk dessuten vite at lanseringen blir den 6. desember og at alle som forhåndsbestiller får forgjengeren South Park: The Stick of Truth med på kjøpet.

Etter South Park var det genuint tid for The Division, nærmere bestemt den kommende Underground-utvidelsen. Det meste man trenger å vite kommer frem av traileren:

Deretter rettet Ubisoft fokuset mot "virtual reality". Som de fleste andre spillselskaper har de flere VR-prosjekter på gang, og de startet med Eagle Flight. Spillet går ut på å styre ørner i et Paris overtatt av naturen, og presentasjonen involverte live gameplay mellom Ubisoft-representanter og gjester fra Oculus VR. Etter dette presenterte de dessuten et flunkende nytt VR-spill som vil falle i smak blant Star Trek-fans. I Star Trek: Bridge Crew skal man nemlig få sjansen til å innta de ulike rollene som må fylles for å fly et av de mektige romskipene i Star Trek-universet, og på den måten gjenskape scener fra TV-seriene og filmene. Alle må samarbeide hvis man skal komme noen vei, og i annonseringstraileren fikk Star Trek-skuespillerne Levar Burton, Karl Urban og Jeri Ryan sjansen til å teste spillet. De var alle så begeistret at man nesten skulle tro de var betalt for å delta.

Fra romskip i fremtiden gikk ferden dramatisk bakover i tid, til en gameplay-presentasjon av For Honor. Vi fikk se hvordan spillet fungerer i singleplayer, og det ble slått fast at vikinger er med i spillet. Vi nordmenn visste jo dette fra før, men traileren levnet ingen tvil om at sinte krigere fra nord ikke er folk man kødder med. Ved siden av traileren ble det også kunngjort at lanseringen blir den 14. februar til neste år, til PC, Playstation 4 og Xbox One. Spillet utgjør med andre ord den perfekte gaven for Valentine's Day.

En fyr som ikke er like krigersk er B.U.D. Den vesle roboten fra Grow Home gjør nå comeback i oppfølgeren Grow Up, som skal bli større og mer omfattende på alle måter. Like etter overrasket Ubisoft alle med å slå fast at at et nytt Trials-spill skulle lanseres så fort pressekonferansen var over, under navnet Trials of The Blood Dragon. Spillet er badet i 80-talls humor på samme måte som Far Cry 3: Blood Dragon, vil for første gang i serien ha sekvenser der man ikke sitter på motorsykkelen.

Ubisoft fortsatte showet med Assassin's Creed. For første gang på svært mange år kommer det ikke noe nytt Assassin's Creed-spill i år, men det skal slippes en film med Michael Fassbender i hovedrollen. Denne ble det viet litt tid, før programmet fortsatte med Watch Dogs 2. Sentralt var en flunkende nye gameplay-video, og hvis du er sulten på mer har vi allerede en preview oppe her på Gamereactor. Alt ekstrainnhold til Watch Dogs 2 vil for øvrig slippes 30 dager tidligere til Playstation 4.

Ubisoft konferansen gikk mot slutten, men som tidligere hadde toppsjef Yves Guillemot spart den største overraskelsen til slutten. Denne gangen hadde de ikke et militært Tom Clancy-spill på lager, men heller et spill knyttet til ekstremsport i snøen. Tittelen er Steep, og spillet vil la deg utforske et stor, snødekt område i Alpene. Hva du gjør der er opp til deg, da du både kan stå på ski og snowboard, eller ta til luften med paraglider eller vingedrakt. Vi fikk både se en annonseringstrailer óg en grundig gameplay-video, av et unikt og annerledes spill som fikk de fleste frem til kanten av stolsetene.