Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Vi har spilt historien i Modern Warfare Remastered

Spillet som endret Call of Duty og ga serien posisjonen den har i dag, tar seg meget bra ut med forbedret grafikk og moderne effekter...


Vi forstår virkelig ikke hvorfor Raven Software og Activision bestemte seg for å kalle dette en remaster. Studioet har nemlig oppgraderte nærmest alle oppdrag og teksturer til dagens standard, og lagt ned nok arbeid til at dette fint kunne vært kalt en remake. La oss bruke "F.N.G." som et eksempel.

Militærbasen ser ikke bare mer realistisk ut i ny drakt, men byr også på mer moro. Den virker mer levende, med flere kjøretøy og soldater spredd over hele området. Som om ikke dét var nok får man dessuten et helt nytt område, hvor man kan lære seg hvordan man håndterer eksplosiver. Området, som er avstengt i originalen, lar oss kaste granater inn i ulike vinduer, og lærer oss hvordan man plasserer ut C4-sprengladninger. Dette viser hvor mye arbeid Raven har lagt i denne utgaven. De har ikke bare åpnet PC-en, og satt på "oppgrader til 1080p". I stedet har de virkelig gått inn i selve spillet for å finpusse hver detalj. Samtidig er de åpenbart fornøyd med egen innsats, siden enkelte endringer virker å være gjort først og fremst for å vise hvor bra spillet ser ut nå. Blant annet har de fjernet mange av gassmaskene folk har på seg, slik at man nå får se de imponerende ansiktsanimasjonene og lyssettingen. Vi ser fortsatt noen ujevne kanter i ny og ne, men Call of Duty: Modern Warfare Remastered leverer helt klart en visuell opplevelse på høyde med dagens nivå.

Call of Duty: Modern Warfare RemasteredCall of Duty: Modern Warfare Remastered

Det samme gjelder bildeoppdateringen. Til tross for de ekstra detaljene på skjermen kjører spillet vanligvis på 60 bilder i sekundet, med noen ytterst få fall ned på 50-tallet. En imponerende bragd med tanke på alt som skjer på skjermen til tider.

Spillet har også fått en oppgradering lydmessig, men ikke i like stor grad. Skuddene og eksplosjonene høres fortsatt meget bra ut, men vi er skuffet over at de ikke har fikset enkelte problemer fra originalen. Husker du for eksempel sekvensen i "Safe House", hvor du sniker deg mellom høyballer på en åker? Da husker du kanskje en lastebil som kom kjørende langs veien, og at motorlyden plutselig ble kuttet. Det samme er tilfellet i denne utgaven. Langt fra et stort problem, men det demper den ellers flotte spenningen i sekvensen.

Call of Duty: Modern Warfare RemasteredCall of Duty: Modern Warfare Remastered