Norsk
Gamereactor
artikler

Mest etterlengtet i 2017

Etter å ha kåret fjorårets beste spill i en rekke kategorier, er det på tide å se fremover. Her de fem spillene vi ser mest frem til i 2017...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Mest etterlengtet i 2017

(5) Bloodstained
Koji Igarashi, bedre kjent som IGA, står bak noen av de beste Castlevania-spillene vi noensinne har spilt. Så det var en glede, nei, en fryd, da IGA lanserte en Kickstarter i 2015 for et nytt metroidvania-spill ved navnet Bloodstained: Ritual of the Night. Spillet bygger på alt som gjorde Castlevania bra, og det vi har sett så langt ser fantastisk ut. Spillet skulle lanseres i 2016, men ble dessverre utsatt til begynnelsen av 2018. Egentlig var vi ikke overrasket da beskjeden kom, men det gjorde ikke mindre vondt av den grunn. IGA lovet imidlertid at dette er gjort for å perfeksjonere spillet slik at vi får det beste produktet mulig. Det eneste vi håper er at vi slipper nok en Mighty No. 9-fadese. Vi blir sønderknust om spillet ender opp med å være søppel. Ikke skuff oss, IGA. Ikke skuff oss!

Mest etterlengtet i 2017

(4) South Park: The Fractured But Whole
Vi var kanskje litt skeptiske til det første South Park-spillet, men dæven var det ikke morsomt. Så det var kjedelig å høre at de utsatte South Park: The Fractured But Whole til neste år, for er det noe vi ønsker å se, så er det hva Trey Park og Matt Stone med teamet hos Ubisoft har å tilføye superheltsjangeren. Med kjenninger som The Coon, Mint-Berry Crunch, Mysterion og The Human Kite kan det ikke bli annet enn episk! Bare tiden vil vise om gjengen klarer å skyte gullfuglen to ganger på rad, eller om det hele blir kjedelig gjentagelse.

Dette er en annonse:
Mest etterlengtet i 2017

(3) The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nintendo har på mange måter vært på defensiven i 2016, og til tross for noen gode håndholdte utgivelser har de valgt å vente med de største spillene til neste år. Årsak: De har innsett at Wii U ikke er en suksess, og vil derfor satse hardt på lanseringen av Switch til neste år. Dette inkluderer også The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som vi nå har fått vite skal lanseres både til Wii U og Switch. Spillet har latt vente på seg, men vi vet nå at det er garantert en lansering neste år, noe vi nesten ikke klarer å vente på. Videoklippene og bildene vi har sett så langt vitner om et kjempespennende Zelda-spill. Det virker å bli et åpent eventyr i et Hyrule som denne gangen virker både øde og tomt, nesten like postapokalyptisk som det aller første Zelda-spillet fra 1986. Det hele pakkes inn i en visuell stil som gir lettere assosiasjoner til studio Ghibli-filmer, og da særlig Princess Mononoke. Vi har sett klipp av Link som gjør alt fra å lage mat (kan maten bli like god her som i Final Fantasy XV, mon tro?), hogge trær, snike seg innpå fiender og kjøre snowboard, og vi gleder oss til å prøve ut dette og alt annet spillet har å by på. Det er nå fem år siden forrige nye Zelda-spill ble lansert til en hjemmekonsoll, og vi er skrekkelig klare for et nytt eventyr i Hyrules land og rike. Forhåpentligvis blir både Wii U-spillere og alle vordende Switch-eiere fornøyde.

Mest etterlengtet i 2017

(2) Horizon: Zero Dawn
Guerrilla Games sine spill har blitt stadig større og bedre, så Sony bestemte seg til slutt for å gi dem frie tøyler. Hva bestemmer nederlenderne seg for å gjøre da? Jo, gi oss frie tøyler også. 1. mars får vi leke oss i en stor, åpen verden fylt med både vanlige dyr og mekaniske dinosaurer. Hva kan toppe dette? Å kunne skyte pil og bue, ri på fascinerende skapninger, utforske den mystiske verdenen, og oppleve en spennende historie skrevet av samme mann som ga oss Fallout: New Vegas. Vi skal få drepe en enorm Tyrannosaurus Rex med pil og bue mens vi sklir unna de sylskarpe tennene dens, for så å bruke rakettkasterne den har på ryggen mot andre farer! Må...kontrollere...forventningene!

Dette er en annonse:
Mest etterlengtet i 2017

(1) Mass Effect: Andromeda
Etter Mass Effect 3 var over satt vi igjen med en tom følelse. Ikke bare var avslutningen av spillserien så som så, men med unntak av en tilleggspakke som skulle komme senere var fremtiden til Mass Effect heller usikker. I 2015 kom dog livstegnet vi ville ha. Mass Effect: Andromeda kommer! 600 år etter den originale trilogien skal vi denne gangen få utforske vår nabogalakse, Andromeda. Lanseringsdatoen sent i 2016 kunne ikke komme fort nok! Så kom beskjeden om utsettelse. Tidlig 2017. Man kan velge å se positivt på dette. En utsettelse pleier å bety at utviklerne vil gjøre spillet så bra som mulig. Jada, jada, men hvorfor?! Vi trenger det nå! "Tidlig 2017" kan ikke komme fort nok!



Loading next content