Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler
Mass Effect: Andromeda

Femti nyanser av Mass Effect: Andromeda

Uansett hvilken galakse eller tid vi befinner oss i, er det alltid rom for litt kjærlighet. Det kan dog være litt vrient å navigere dating-jungelen, så vi har laget en guide...


Den nye galaksen skal erobres, planeter skal utforskes, og veldig slemme romvesener skal stoppes. Akkurat som etter en lang arbeidsuke trenger man noe å slappe av med. Noen liker kanskje å se på TV eller gå gjennom frimerkesamlingen, mens andre foretrekker nærhet. I Mass Effect: Andromeda er romansene mange, og i alle galaksens hjørner bobler de varme følelsene. Vi har laget Andromeda-galaksens svar på Tinder, og her får du se hvem du passer best sammen med, eller hvem du bør sveipe til venstre.

For å gjøre denne guiden så enkel som mulig vil de ulike romansene kategoriseres etter hva slags forhold de representerer for tvillingene. Vil du finne en partner for resten av livet? Vil du bare ha en flyktig flørt? Kanskje du bare vil flørte med alle? Uansett hva du er på utkikk etter, så finner du svarene her. Vær dog klar over at det kan dukke opp figurspesifikke spoilere, så sarte sjeler oppfordres til flørte på egenhånd.

Mass Effect: Andromeda

Suvi Anwar
Det er lett å forelske seg i den fagre kvinnen med den herlige, skotske dialekten. Hun liker å snakke om alt mulig rart, enten temaet er slikking av romsteiner eller hennes tro på høyere makter. Det er kun den kvinnelige Ryder som kan komme noe lenger enn bare flørting med Suvi, men det er på sin plass om at hun er veldig skravlete. Veldig. Du finner henne Tempests brygge til venstre på galaksekartet, og du skjønner det når muligheten for en flørt dukker opp.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Liam Kosta
Når du våkner etter 634 år i kryosøvn og åpner øynene, så ser de nesten umiddelbart på kjekkasen Liam Costa. Senere finner du ham på den nedre delen av Tempest, hvor han ofte henger i sofaen, gjerne i bar overkropp, og snakker om biler. Selv om Scott Ryder kan fortelle ham om følelsene sine, så er Liam kun interessert i kvinner. Hvis du vil ha et forhold her, må du altså spille som Sara. Flørt når du har sjansen, og ved å spille et spesielt oppdrag får du se en scene der Liam og Jaal bestemmer seg for å bytte klær. Dette leder selvsagt til en morsom scene om bord på Tempest.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Jaal
Jaal er antageligvis den mest følsomme skapningen i Andromeda-galaksen, og er litt ekstra interessant med sitt fiskeansikt og tentakler. Han er et komplisert individ som gjerne snakker dypt og lenge, og du som kun er hypp på noe fort og gæli bør styre unna. Vil du derimot ha en følelsesmessig reise uten sidestykke, ja da er Jaal perfekt for deg. Han er dog kun tilgjengelig for Sara Ryder, men det hindrer jo ikke Scott fra å prøve.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Cora Harper
Et av de første fjesene du blir kjent med i spillet tilhører din fars lærling, Cora. Med råfresh frisyre og en annerledes holdning er hun lett å falle for. Hun er imidlertid en jente som trenger bekreftelse på at du tilfører mye til gjengen, og hun har en brokete fortid du må ta del i hvis du velger henne som partner. Cora liker kun menn, så her er det altså Scott som er aktuell.
Mannlig Ryder: Forhold, flørting
Kvinnelig Ryder: Flørting

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda