Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
artikler

Våre E3-spådommer: Bethesda

Bethesda er fortsatt fersk i E3-sammenheng, og det gjør dem mer uforutsigbare og spennende. Vi har likevel oppsummert hva vi tror de vil vise frem...


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da Bethesda annonserte sin første E3-konferanse for to år siden trodde mange at det bare skyldtes annonseringen av Fallout 4. Det viste seg raskt at de hadde en god del mer på lur, så det ble en ny konferanse i fjor. Dette har helt klart gjort at utgiveren har fått mye høyere anerkjennelse, noe de helt klart fortjener. Hvert år har de levert spill som blir en del av "Årets spill"-diskusjonen. Vil de klare å gjøre dette i år også? Svaret får vi en indikasjon på klokken 06.00 mandag morgen. La oss spå om de klarer å imponere oss.

Som vanlig starter vi med de mest åpenbare annonseringene. Bethesda har vært snille nok til å gi oss noen ganske klare hint allerede med bildet av det de kaller "Bethesdaland". Takket være dette har vi en god anelse om hva konferansen har å by på.

The Elder Scrolls Online sin Morrowind-utvidelse ble lansert på tirsdag, og du kan være sikker på at Bethesda ikke har tenkt å stenge serverne med det første. De kommer helt klart til å minne oss på at denne oppdateringen har kommet til spillet, og hva fremtiden har å by på.

Etter å ha vært innpå The Elder Scrolls må vi jo bare gå til den andre superserien deres, nemlig Fallout. Vi vet allerede at Fallout 4 VR vil være på messen, men ikke i hvilken grad. I fjor sa de at planen var å ha det klart i løpet av sommeren 2017. Spørsmålet er derfor bare om implementeringen av virtual reality i spillet har gått så smertefritt som håpet, eller om det vil ta lenger tid. Spillet kommer uansett til å vises frem på en eller annen måte, og vi tror de kommer til å offentliggjøre en lanseringsdato.

For en måned siden hadde Quake Champions det som vel må betraktes som en åpen beta. Etter laaaang tid med lukkede alphaer og betaer er dette et klart tegn på at spillet nærmer seg ferdigutviklet. Dette er også inntrykket vi har fått etter å teste det. Spillet føles akkurat så raskt og smidig som nostalgikerne mener forgjengerne er. Vi tror derfor at dette kan være Bethesda sin "og det er tilgjengelig nå"-overraskelse. Det kommer i alle fall meget snart, og vil helt klart vises frem.

Hva så med bildene av Dishonored 2 og Prey? Her lukter vi utvidelser lang vei. Dishonored fikk flere utvidelser, og de to historieutvidelsene ble meget godt mottatt. Arkane har altså vist at de kan det med å gi oss engasjerende ekstrainnhold, så du kan være sikker på at de prøver igjen. Når det kommer til Prey fikk vi noen ganske klare hint om at de hadde flere fremtidsplaner for spillet da vi besøkte dem i fjor. Det spørs bare om det er litt for tidlig til å gi oss nevneverdig informasjon om hva den innebærer.