Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Oppsummering: Slik var Ubisofts E3-show

Det ligger an til en konferanse full av oppfølgere, men Ubisoft har en tendens til å overraske minst én gang på E3-messen. Her er oppsummeringen av årets show...

Du har helt sikkert lest Eiriks spådomsartikkel, og nå skal vi få se hvor mange treff han fikk. Ubisoft er klare for sin pressekonferanse på E3, og det er vi også.

Der er vi igang, og det starter med en gjennomgang av logodesignene før vi får Mario + Rabbids Kingdom Battle. Ubisoft-sjef Yves Guillemot går på scenen for å annonsere det lekkede spillet, og han får selskap av Nintendos Shigeru Miyamoto (rockestjerne for kvelden). Han bærer på en replika av et våpen fra spillet, Yves blir utstyrt med en også, og deretter følger en søt (og kanskje litt klein) sekvens med de to. Det blir en samtale der de forsøker å vinne en slags skrytekonkurranse, og publikum tar en liten hjernepause. Omsider takker de for seg og gir ordet til utvikler Xavier Manzanares.

Han bryter isen med å si "Finally!", men ingen i publikum skjønner vitsen. Han går dermed usikkert videre med å vise oss gameplay fra spillet. Det vi får se er et strategispill der vi skal kjempe mot onde rabbids. Han avslutter med å fortelle om at dette er et prosjekt laget av brennende engasjement, og samtidig ser vi en nettadresse hvor vi kan kjøpe figurer fra spillet. Så er det trailer-tid, og der får vi vite at spillet slippes 29. august.

Scenen endrer dramatisk karakter, for det er klart for Assassin's Creed: Origins. Spillutvikler Ashraf Ismael går på scenen for å fortelle om Egypt, og gir oss en gameplayvideo.

Ashraf er tilbake, og han gir ordet til en ekstern redaksjon som skal spille mer etter showet. En litt merkelig vending, men det er fort ferdig. Han takker for seg, og forlater scenen.

Neste på programmet er The Crew 2. Spillet introduseres med en trailer som viser bilkjøring, motorcross og håndtering av flymaskiner. Det er tydelig at vi skal skaffe oss virtuelle følgere i virtuelle sosiale medier i historiedelen, og vi skal gjøre det som en barsk mann med røft skjegg.

Stephane Belley går på scenen for å fortelle hvor bra det første spillet var, og deretter gir han oss en gameplaytrailer. Spillet skal slippes i begynnelsen av 2018, men det er mulig å registrere seg for å delta i en beta for den tid.

Tiden er moden for South Park: The Fractured but Whole, og det er for å vise oss en trailer som ender med at vi får datoen 17. oktober.

Ordet går til Spectrevision, og de forteller om hvordan de skal få oss til å føle at vi er med i en film. Med frontfigur Elijah Wood får vi se Transference, et guffent spill som kommer neste vår.