Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

De beste trailerne fra E3 2017

E3 betyr blant annet en storm av nye trailere, og vi har funnet frem til de som gjorde oss mest begeistret...

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

La oss starte med den beste først. Den inneholder ikke et eneste sekund med gameplay, men var likevel en perfekt avslutning på Ubisofts pressekonferanse. Videoen fra Beyond Good & Evil 2 tok pusten fra oss. Så kul var den.

Vi elsker annonseringen av nye spill som ikke hører til en eksisterende serie, og særlig når det kommer fra en spillskaper som ikke er ute etter å gjøre alle til lags. A Way Out virker forfriskende på mange måter.

Vi visste at The Evil Within 2 var på vei, men ante ikke at det skulle være så grufullt. Denne traileren byr på noen rimelig skrudde scener.

Ok, så er ikke denne teaseren for Metroid Prime 4 en trailer, men den hadde likevel en god del tyngde. Kan vi bli enige om at den er en slags definisjon på kort og godt?

4K-racing på Xbox One X kommer med dynamisk vær og flere detaljer, noe som gjør at Forza Motorsport 7 ser fantastisk ut.

De færreste så denne komme, men Sony annonserte altså en remake av deres Shadow of the Colossus. Allerede en klassiker.

Arenaskytespill er tilbake, og blant dem finner vi Quake Champions. Det skader heller ikke at BJ er inkludert.

Anthem ser kanskje ut som en blanding av mange andre spill du har sett de siste årene, men når det kommer til Bioware og nye spill er vi alltid nysgjerrige.

Dishonored: Death of the Outsider er en frittstående utvidelse til toeren, og den ser ut til å by på nok et voldelig eventyr.

De færreste spill kan konkurrere med Total War: Warhammer II når det kommer til krig i stor skala, og de kommende Lizardmen virker som et kult tilskudd.

Far Cry 5 tar serien bort fra eksotiske og fjerne omgivelser, og skal sette oss opp mot fanatikere i USA. Her er gameplay fra Montana.

Call of Duty: WWII dropper jetpacks og oppdiktede våpen, og endelig fikk vi se litt fra flerspilleren.

Både spillerne og kritikerne elsket The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det ble goooood stemning da DLC-traileren dukket opp hos Nintendo.

Hvis du trodde zombiesjangeren var død eller tomme for ideer, så kanskje denne nye videoen fra Days Gone kan overbevise deg om det motsatte.

Virtuell fotball har aldri sett bedre ut enn den gjør i år, og det kan vi takke blant andre Pro Evolution Soccer 2018 for.

Den andre vi skal takke er FIFA 18, som dessuten fortsetter eventyret i historiedelen.

Xcom 2 overrasket også med utvidelsen War of the Chosen. Føler du deg utvalgt?

På tampen av Sonys pressekonferanse fikk vi etterlengtet gameplay fra det etterlengtede Spider-Man. Flere enn oss som lengter?

Mount & Blade II: Bannerlord viste oss handlingen fra perspektivene til to ulike klasser.

Etter ett ekstra år med utvikling fikk vi endelig annonsert Assassin's Creed Origins.