Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Stemningsrapport fra eCopa-semifinalen i Kristiansand

Den siste semifinalen i FIFA eCopa ble avholdt midt i bibelbeltets hovedstad! Les hvordan stemningen var!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Dette er et arrangement i samarbeid med Gamereactor og Coca-Cola, hvor deltakere fra hele landet kjemper om NM-tittelen i Fifa 18. Selve finalen skal holdes i Colosseum i Oslo den 25. November. Men før det så er det en siste semifinalerunde som gjenstår.

Og denne siste eCopa-semifinalen før mesterskapet ble avholdt i Kristiansand, hvor kinosalen var klargjort for en skikkelig turnering og konkurranse. På lerretet lyste eCopa-logoen opp salen, og i et hjørne ved siden av var to stoler og en TV satt klart hvor deltakerne skulle spille for å oppleve minst mulig inputlag og forsinkelser.

Kinosalen klargjort for turnering!

Åtte deltakere skulle etter planen kjempe om plass i finalen, og kinosalen var fullbooket. Dessverre så kom tilfeldigheter inn som gjorde at ting ikke gikk helt etter planen. For det første så ble ikke salen så full som billettsalget skulle tilsi, men det publikumet som møtte opp hadde godt humør og skapte stemning, så vi unngikk heldigvis situasjoner med pinlig stillhet. Men det som kanskje ble den største nedturen var at fem av de åtte deltakerene ikke møtte opp, noe som gjorde at vi kun hadde tre deltakere som skulle kjempe om å gå videre. Disse tre var Anas, Stian og Mathias, som heldigvis var godt forberedt og hadde humøret og konkurranseinstinktet på plass.

Kampene skulle etter planen foregår i omganger på fire minutter, med straffekonk hvis det ble uavgjort mellom spillerne. Fire kvalifiseringsrunder, to runder semifinale og deretter finale. Dette ble dessverre ikke mulig å gjennomføre med kun tre deltakere, så det ble en semifinalerunde, og en finalerunde.

Oppmøtet ble ikke som planlagt, men det ble likevel stemning, særlig da to spillere fra IK Start dukket opp og spilte sammen med publikum.

Men de gjorde det beste ut av det og spilte kampene, samt hadde et par kamper med publikum, hvor en tilfeldig utvalgt kunne prøve seg mot en av deltakerne. To spillere fra IK Start møtte også opp for å spille noen runder, til stor begeistring fra publikum.

Den første semifinalerunden var mellom Real Madrid og FC Barcelona, og begge spillerne kjempe sitt beste. Til tross for intense minutter føltes det som om kampen var over på et blunk, og med en klar seriersherre til slutt.

Resultatet av semifinalekampen

Fordi det var tre deltakere, lot vi den siste deltakeren spille mot publikum slik at han i det minste var oppvarmet og klar for finalekampen, og oppvarmingen gjorde tydeligvis susen, for da det var klart for den siste runden ga de begge alt de hadde. Det stod mellom Mathias eller Anas. Det ble Manchester United mot Real Madrid, og dette var virkelig den mest intense kampen, hvor ingen av dem hadde noe klart overtak over den andre. Runden endte på uavgjort og ble sent videre til straffekonken. Her var det de beste refleksene og hurtige avgjørelsene som skulle avgjøre. Anas med Real Madrid kom seirende ut av finalen.

Anas Al-Ramahi (PSN nick: Palestine-1990) ble finalens vinner med favorittlaget, Real Madrid.

Anas var storfornøyd med å vinne, og selv om det ikke ble så mange runder som planlagt, følte han likevel at han fikk spilt sitt beste og fikk god motstand. Han mente øvingen og konsentrasjonen var avgjørende for seieren. Man føler jo et skikkelig press og med en dyktig motstander så blir det ikke lett.

Anas skulle nå hjem og feire seireren med å se på Real Madrid, før han fortsetter treningen og forberedelsene til Osloturen. Det blir endringer i taktikker og formasjoner, slik at han er klar for å møte de beste Norge har å by på. Forhåpentlig blir det seier som leder Tyskland!

Det blir definitivt spennende til lørdag, hvor han skal representere Kristiansand og Sørlandet i hovefinalen i Colosseum.

Det var også holdt av et område utenfor kinosalen hvor det skulle kjøres en wildcard-konkurranse. Her kunne man prøve å vinne en billett til finalen i Oslo. Her var det Norge mot Sverige, hvor motstanderen startet med ballen, og for å vinne måtte du ta tilbake ballen og score mål så raskt som mulig. Dessverre ble ikke denne konkurransen holdt fordi ingen av de oppmøte var over 16.

Alt i alt var det god stemning under turneringen. Det dårlige oppmøtet førte likevel til at de måtte avslutte tidligere enn planlagt. Kanskje dette var er resultat av sørlandsk ydmykhet og blyghet? Vi er tross alt litt sære her nede, det skal jeg innrømme. Uansett så fikk jeg inntrykk av at de som møtte opp hadde det gøy på arrangementet.

Det blir uansett spennende å se hvordan mesterskapet ender og hvem som stikker av med seieren og trofeet. Det er bare å følge med den 25. november!