Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Redaksjonens julegavetips

Gamereactor-redaksjonen deler sine beste julegavetips.

  • Tekst: Redaksjonen

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er den tiden på året da man kan høre på julemusikk, spise pepperkaker og julemarsipan, og drikke julebrus (Sørlandets er den beste) med god samvittighet. Man har åpnet luke nummer 4 i kalenderen sin, og det er på tide å få panikk. Det er bare 20 dager igjen til julaften og det begynner å haste med å kjøpe julegaver! Har du husket alle? Hva i all verden skal du gi til grandtante Hilda?!

Det er bare å slappe av, vi i redaksjonen skal nemlig dele våre aller beste tips med deg, så slipper du å stresse med den biten i hvert fall. Selve innkjøpingen av gavene må du fortsatt stå for selv da, det kan vi dessverre ikke hjelpe deg med.

Til foreldre

Mor OG far


Magicka 2
Dette er gaven som kan "make or break" et forhold, så hvis du vil føre dine foreldre litt nærmere hverandre og hjelpe dem med å gjenoppdage gnisten i forholdet er Magicka 2 absolutt veien å gå. Å samarbeide om å bekjempe alle fiendene og komme seg forbi alle hindringene i Midgård kommer definitivt til å føre til gnister. Flammer blir det garantert. Kanskje en hel brann. Kanskje noens hus brenner ned. Kan hende det fører til skilsmisse... Hvem vet? Spennende blir det i hvert fall.

Til din single far


Dream Daddy, A Dad Dating Simulator
Trenger vi si mer? Vi mener, trenger vi virkelig si mer?

Til søsken

Lillebror


Pokémon Silver
Våre første skritt som trener tok vi i Johto-regionen med en liten, blå krokodille ved vår side, og for en reise vi hadde i vente! Den andre generasjonen av Pokémon introduserte ikke bare hundre(!) nye lommemonstre, den hadde også en enorm overraskelse i ermet som vi ikke har sett maken til i serien siden: Etter at man slo ligaen og ble Pokémon-mester, så åpnet man hele Kanto-regionen fra det første spillet, hvor åtte nye gymledere ventet på deg. Nå som eventyret har kommet ut i virtuell form, er juletiden perfekt for en nostalgisk reise tilbake til PETAs verste mareritt. FANGER ALLE NÅÅÅÅ! PÅKÆMÅÅÅÅN!!

Lillesøster


Pokémon Gold
Altså, hvordan skal du ellers fange alle? Selv hadde vi Silver-utgaven, og siklet LENGE etter Arcanine, som kun var å finne i Gull-utgaven. Og hva fikk vi i dens sted? En Delibird. En liten, feit og rød pingvin/julenisse-hybrid med en sekk i hånden.`Tis the season, men den fuglen hørte hjemme i ovnen på 250 grader omkranset av fløtegratinerte poteter, og ikke i party'et vårt.
Ett annet pluss er jo at når bror og søster krangler om hvem som spiste den siste marsipangrisen, så kan konflikten løses på et diplomatisk og rettferdig vis: En Pokébattle til døden.

Til stebror som bruker altfor mye tid på poste Sonic-fanfics på Tumblr:


Sonic Forces
Det er bare én vei å gå her. Nå får stebror endelig oppfylle sine fantasier om å være en del av Sonic-universet med Sonic Forces, hvor man kan lage sin helt egen OC (original character, do not steal) og delta i historien sammen med Sonic og gjengen!

Til besteforeldre

Farfar og farmor


CS:GO.
Jasså, du trodde det bare var blekfete tenåringsgutter uten egen bopel og jobb som spiller Counter-Strike: Global Offence? Da må du nok pusse brillene dine og kikke på nytt. Spillet blir nemlig spilt av mennesker i forskjellige aldersgrupper og demografiske lag. Hvis dere ikke tror oss, bare se på profflaget Silver Snipers. Her snakker vi om et profesjonelt CS:GO-lag hvor snittalderen er godt over 70 år, og eldstemann er 81 år. Sliter du med å få kontakt med besteforeldrene dine? Føler du at den eldste generasjonen i familien heller bør prioriterer å skyte fremmede på nettet fremfor å mase om besøk fra deg? Hvis du ikke kan slå dem, distraher dem! La deg inspirere av spillets eldste profflag og kjøp CS:GO til besteforeldrene dine du også!

Til passiv-aggressive bestemor


GTA 5
Basert eksklusivt på de søte videoene av bestemødre som spiller akkurat det. Der kan hun få utløp for all irritasjonen sin, og så slipper kanskje resten av familien kommentarer om økende vekt og mangel på kjærester og oldebarn. Og hvor sjarmerende er det ikke å se bestemor fly rundt med balltre og kreve inn penger?

Til gretne, gammeldagse bestefar


Cooking Mama 5 - Bon Appétit!
Her tenker vi at vi blander inn litt læring. Bestefar får fint lære seg å lage mat på egenhånd og delta litt i hjemmet, og kanskje sette litt mer pris alt arbeidet som blir lagt ned i en julemiddag, for eksempel.

Til kjæresten

Super Mario Odyssey
Vi overdriver vel ikke når vi sier at Mario er en figur alle kjenner til, enten de spiller eller ikke. Det burde derfor ikke være vanskelig få kjæresten din med på å spille Super Mario Odyssey, det nyeste plattformspillet til Nintendo. At spillet kommer med en tospillerfunksjon hvor den ene styrer Mario og den andre styrer hatten hans, Cappy, gjør at spillet også egner seg for koselige kjærestekvelder. Men ikke bare det, for spillet kan også gi deg et skikkelig comeback hvis du føler at kjæresten din alltid setter deg til side eller lar deg spille andrefiolin. En bug i spillet lar nemlig Cappy ta livet av Mario, før Cappy fortsetter på eventyret alene. Det burde lære kjæresten din en lekse, og om ikke annet tipper vi en slik episode utløser en god latter i løpet av romjulen.

Til ymse øvrige familiemedlemmer

Til akademisk anlagt kusine


Persona 5
Juleferien er vanligvis en god anledning til å roe ned, legge leksene til side og å slappe av med venner og familie. Kjenner du imidlertid en som ikke kan fordra denne late tilværelsen, kan Persona 5 være den perfekte gave. Her starter du et nytt skoleliv i Tokyo som en fullstendig fremmed, og får streng beskjed om å studere flittig, og om å holde hodet lavt og ikke gjøre noe for å skille deg ut.

Når du omsider har rundet spillet, kan du lange ut for kjente og kjære om japansk kultur og skolehverdag. Om hvor mye lekser de har der nede, om hva de gjør på fritiden, og om hvordan de har en app på mobilen som lar dem reise inn i en alternativ dimensjon der de kan stjele andre menneskers ukontrollerte lyster. Det blir nesten som å komme hjem til jul etter å ha vært på utveksling i utlandet.

Til fugleinteressert onkel som er evig ungkar


Owlboy
Det vitenskapelig baserte spillet om fuglegutten av artsgruppen strigiform er jo så klart et must for alle ornitologientusiaster! Kjøpt dette spillet i gave og bli den eneste arvingen i testamentet til onkelen din. Er du heldig er han amerikansk, og rik!