Norsk
ANNONSE

MSI bruker høytiden på å feire gamere

Gamere kommer til å redde verden på flere fronter i jula. Fra å kjempe i The Red War og redde Lyset fra Gauls klør, til å dra tilbake til det gamle Egypt for å forhindre at The Order of the Ancients tar over verden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Siden du får Destiny 2 med på kjøpet av utvalgte grafikkort fra Nvidia, som MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11G, og Assassin's Creed Origins med på kjøpet av utvalgte MSI Intel hovedkort i tillegg til Intel i7 Skylake og Kabylake CPUer, ville vi i MSI benytte tiden til å fremheve noen spill du kanskje ikke har fått med deg.

Vi er gamere selv, og skjønner at høyprofilerte titler som Destiny 2 og Assassin's Creed Origins kommer til å finne veien til spillbiblioteket ditt før eller siden. Men det er noen spillperler der ute som kanskje ikke har fått så mye oppmerksomhet som de fortjener, som likevel har fått oss til å diskutere heftig i kaffepausen. Dette er spill som har gjort varige inntrykk på oss, og som vi heier på.

Dette er spill vi gjerne vil at du skal få oppleve, og kanskje bli like overrasket over som vi ble.

MSI bruker høytiden på å feire gamere

For gamere som velger å oppgradere maskinene sine med MSI GeForce GTX 1050 Ti og 1060-grafikkort, legger vi ved RUINER.

RUINER er et brutalt og actionfylt skytespill satt til år 2091 i cybermetropolisen Rengkok. En sosiopat leter etter sin kidnappede bror med hjelp fra en mystisk hacker-venn.

HQ

Vi er store fans av Hotline Miami, og dette spillet gir deg mye av det samme - en brutal og vanskelig opplevelse i en herlig cyberpunk-setting med veldig kul visuell stil. Hvis du liker Blade Runner 2049, Akira eller Ghost in the Shell -animen, ikke filmen - da kommer du til å digge RUINER! Spillet er utviklet av Reikon Games og utgitt av Devolver Digital.

MSI bruker høytiden på å feire gamere

For gamere som er ute etter litt mer visuell pomp og prakt legger MSI ved noe ekstra ved kjøp av MSI GeForce GTX 1070 Ti og 1080-kort!

Hellblade: Senua's Sacrifice er et spill som blåste sokkene av den nordiske markedsføringsavdelingen vår. Det kom ut i august og har kanskje fløyet litt under radaren, men det er absolutt et spill som bør oppleves av flere! Hellblade er et filmatisk, psykologisk horror-inspirert action-eventyr med noen veldig fiffige spillmekanikker og historiefortellingsteknikker. Spillet er basert på keltisk og norrøn myologi, og man spiller som Senua, en kvinne på en reise gjennom en marerittaktig verden befolket av hennes psykotiske manifestasjoner.

HQ

Dette spillet kommer garantert til å gjøre inntrykk, og det ser helt fantastisk ut!

Det er utviklet av Ninja Theory, gjengen bak Heavenly Sword, og vi anbefaler å sjekke ut dev-dagbøkene deres her, fordi det er noen av de mest interessante vi har sett hittil.

Dette er en bra tid for oppgraderinger. Ikke bare får du mye kraft, du får også mye å spille, takket vær MSI, Nvidia og Intel!

Sjekk med din offisielle forhandler for å få mest for pengene!

ACO:
DK: Proshop
NO: Komplett
FI: Jimms
SE: MSI

Hellblade:
DK: Proshop
NO: Komplett
FI: Jimms
SE: Inet

Ruiner:
DK: Proshop
NO: Komplett
SE: Inet
FI: Jimms



Loading next content