Norsk
Gamereactor
artikler

Årets musikk (Årets spill 2017)

Det er på tide å oppsummere 2017, og dette har vi i Gamereactor gjort ved å kåre de beste spillene i ti kategorier før vi kårer selveste Årets Spill!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Årets musikk (Årets spill 2017)

Vi tar turen videre til de spillene som har frydet ørene våre med sine lekre toner.

Årets musikk (Årets spill 2017)

Årets musikk #3: Destiny 2


Hvis man ser bort i fra Destiny 2 som en helhetlig skuffende opplevelse, kan man likevel trekke frem Michael Salvatoris svøpende noter. Fra den mesterlige klassiske komposisjonen i introen til tunge synthesizere på Nexus, maler musikken en strøken atmosfære som er i stil med spillets imponerende art direction. Uansett hvor du beveger deg vil du finne musikk som klarer å forsterke følelsene av akkurat den plassen du er på.

Årets musikk (Årets spill 2017)
Dette er en annonse:

Årets musikk #2 The Legend of Zelda: Breath of The Wild


The Legend of Zelda-seriens kapitler har alltid kunnet smykke seg med minneverdige lydspor, og dette nyeste eventyret er intet unntak. Breath of the Wilds reise akkompagneres av nydelige noter og episke fanfarer som danner et mektig, stemningsfullt og vakkert bakteppe til et av årets beste spillopplevelser.

Årets musikk (Årets spill 2017)

Årets musikk #1: Cuphead


Når brødrene Moldenhauer bestemte seg for 1920-talls animasjonsstilen som Cuphead bruker, falt valget av musikk på bigband og jazz. Til og begynne med skulle de bare lage korte snutter med musikk som kunne loopes sammen for å gjøre musikken lengre. Men etter at de bare fortsatte å legge til boss etter boss bestemte de seg likegreit for å heller pumpe ut fullversjoner av alle sangene. Av den grunn består Cuphead av tilsammen 57 sanger som klokker inn med nesten tre timer jazzete musikk som vi ikke tviler et sekund på er med på å gjøre spillet tusen hakk bedre enn det allerede er.

HQ
Dette er en annonse:


Loading next content