Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Årets sportsspill (Årets spill 2017)

Det er på tide å oppsummere 2017, og dette har vi i Gamereactor gjort ved å kåre de beste spillene i ti kategorier før vi kårer selveste Årets Spill!

  • Tekst: Redaksjonen

Facebook
TwitterReddit

Vi prøver noe nytt i år og slår sammen slåssespill og sportsspill under paraplykategorien Årets Sportsspill!

Årets sportsspill # 3: The Golf Club 2

Golfspill kan høres ekstremt kjedelig ut for de som ikke er interessert i sporten i det hele tatt. At The Golf Club 2 derfor er mer rettet mot ferdigheter med spillkontrollen fremfor å bruke masse penger på mikrotransaksjoner (heisann EA), og ekstra fancy utstyr for å få mer spinn i ballen gjør at spillet blir mer attraktivt for de som ønsker en utfordring i spillhverdagen også. The Golf Club 2 leverer ekstremt høyt på spillbarhetsskalaen, og muligens enda høyere på utseende. Realistisk gress og andre omgivelser gjør det til en nytelse å se oversiktsbildene av banene før en runde starter. At man ikke kan hoppe over noen animasjoner av slag gjør at man også får tid til å ta disse inntrykkene til seg mens man spiller en runde på en av de mange banene spillet har tilgjengelig. Uten å ha faktatall på bordet så er det enkelt å si at vi kan spille utrolig mange timer med dette spillet uten å måtte spille samme bane to ganger, ettersom den meget brukervennlige banebyggeren gjør det enkelt for alle å lage sin egen golfbane med noen enkle tastetrykk. Uten lisenser til å bruke offisielle spillere og baner kan spillet virke litt mindre attraktivt for noen, men med så mange kreative sjeler i spillverdenen er det alltids noen som har laget en bane som ser rimelig lik ut som for eksempel Augusta National, Georgia hvor Masters spilles hvert år. Som Daniel nevnte i sitt blogginnlegg tidligere, gjør også tredjeparts tilbydere som TGCtours.com sitt for å forlenge levetiden til spillet også med sine turneringer. The Golf Club 2 er et spill som lett overlever helt frem til The Golf Club 3 kommer, i motsetning til hva som kan være tilfellet hos mange andre sportsspill.

Årets sportsspill #2: Tekken 7

Tiden går sjelden så tregt som når en venter på et nytt Tekken. Litt over to år måtte vi vente for at Tekken 7 skulle ta hoppet fra arkadekabinettene og inn i stua.Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Lagppstillingen er finslipt, hvor nesten 20 figurer har måtte stå over turneringen fra Tekken Tag 2. Heldigvis innebærer dette færre klonefigurer!

Historiedelen er godt gjennomført med et større fokus på cinematisk formidling, men de har også lagt ved et "kapittelmodus" hvor du kan se sluttene til alle de andre figurenee også!
Det føles dermed som at Tekken har beveget seg både fremover og nærmere røttene sine. Sleng på en knakende god Versus-modus, og en slow-motion modus som aktiveres i øyeblikk med stor intensitet, så har vi et godt avrundet Tekken, muligens en av de beste i serien så langt!
Slow-mo gjør turneringsøyeblikk om en enda mer intense og hjelper på å bygge hype, og en bra øvelsesmodus og færre figurer gjør det enklere for nybegynnere å plukke det opp. Win-win!
I tillegg vil vi nevne Online Play, som endelig fungerer takket være en ny og forbedret netcode Det er noe Tekken har slitt med lenge, og noe vi i Norge (med vårt vakre langstrakte land) setter svært pris på.

Årets sportsspill #1: Injustice 2

Injustice 2 er ikke bare årets slåssespill, men også årets sportsspill. Alle i redaksjonen digget fortsettelsen av Netherrealms superheltspill hvor Batman, Superman, Wonder Women og Flash denger løs på blant annet Joker, Harley Quinn, Gorilla Grodd og Black Manta. Spillet tar med seg alt som var bra med det første i serien,med en kontroll som sitter som støpt, superangrep som får deg til å måpe og mye mer. Denne gangen kan man bokstavelig talt lage en lilla Batman eller rosa Superman, og hvem digger vel ikke det? Med det nye utstyrssystemet kan du kle din favoritthelt i dødskule plagg som gjør den unik, for så å la deg vise frem kreasjonen din online når du spiller mote andre. Vi er mektig imponert og superhekta!