GR STREAMING
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
artikler

Tidenes 10 styggeste konsoller

Gamereactors Art Director har kåret de styggeste konsollene gjennom tidene!


Facebook
TwitterReddit

(10) Nintendo Virtual Boy
Selve VR-klumpen i seg selv er ikke verdens styggeste. Problemet her den gresselige fargen, det forferdelige stativet og den hysterisk stygge, samt himla ubekvemme håndkontrolleren.
Nintendos Virtual Boy får oss alltid til å le, hver eneste gang vi drar den frem på kontoret.

(09) Microsoft Xbox One
Microsoft har vel aldri vært spesielt heldige når det gjelder design. Bare se på den første kontrolleren (Duke) til den første spillmaskinen deres, eller hvordan de game komponentene deres ser ut. Men et av de styggeste produktene de noensinne har gitt ut er Xbox One, som ser mer ut som en VHS-spiller fra Ellos enn noe som helst annet. At de valgte å omgi DVD-spilleren med billig sølvfarget plast hjelper ikke akkurat på inntrykket. Ikke rart de var så kjapt ute med å gi ut den mye lekrere Xbox One S.

(08) Nintendo Wii Mini
Wii var ikke stygg. Den var faktisk ganske fin. Wii Mini, derimot, var så utrolig stygt utformet at det ikke er rart den aldri slo særlig an. Den billige plasten, kombinert med den merkelige formen gjør konsollen megastygg. Og hvorfor de valgte å gjøre knappene til hjørnebiter er for meg komplett uforståelig.

(07) Sega Master System
For en 30 år siden var denne typen kantet og retrofuturistisk design skikkelig poppis, men Sega greide på finurlig vis å bomme helt med deres første spillkonsoll. Den merkelige formen, kombinert med den heslige fargen, de merkelige pilene og streken midt på gjør dette til tidenes syvende styggeste konsoll. Kontrolleren var helt OK, da.

(06) Nokia N-Gage
Trenger jeg virkelig å forklare hvorfor denne heslige mobiltelefon/konsollen er på lista? Jeg tror egentlig ikke det. Bare se på den!

(05) Atari Jaguar
Da Atari kom ut med Jaguar var det den kraftigste konsollen på markedet, med sin koselige 64-bitsgrafikk og supersære og gigantiske kontroller. Vi i Gamereactor kommer aldri til å glemme den dagen vi fikk prøve Alien vs Predator til Jaguar, og selv om konsollen avgikk ganske raskt med døden kommer den alltid til å ha en spesiell plass i våre kullsvarte hjerter. Men fy, så stygg den var! Formen ligner ingenting jeg har sett tidligere, og den ubrukelige kontrolleren hjalp ikke akkurat på inntrykket.

(04) Atari Lynx
På fjerdeplass finner vi enda en Atari-konsoll, som også var veldig kraftig da den kom ut, og som også led en tidlig død på grunn av mangel på spill. Og fordi den ikke så ut i månelys, så klart. Skjermen var altfor liten, og den billige plasten føltes rett og slett ekkel ut. Selve utformingen funket heller ikke spesielt bra, og logoen hadde nok sett bedre dager.

(03) Sony Playstation 3
Dan Sony fulgte opp den kjempepene PlayStation 2 med denne vederstyggeligheten, var det akkurat som om hele spillbransjen stoppet opp og måpte, og tenkte "Er dette en konsoll eller et fancy vaffeljern?". Hvorfor de valgte dette designet, og valgte å slenge Spiderman-fonten over hele lokket er en gåte vi nok aldri får noe fornuftig svar på.

(02) Nintendo 2DS
Ikke at Nintendo DS eller 3DS var spesielt pene (for det var de ikke), men ingen av de tidligere konsollen i denne "serien" kunne måle seg med styggsaken som er avbildet ovenfor. Bare se på grunnformen, hvordan den store skjermen på toppen og den lille skjermen på bunnen ødelegger alt av symmetri, og får rett og slett konsollen til å se merkelig ut. For ikke å snakke om at hjørnene øverst er mer avrundete enn de på bunnen, og plasten er billig og ekkel. Dette er den nest styggeste konsollen gjennom tidene!

(01) Philips CD-i
Da Philips bega seg ut på spillmarkedet i slutten av 1991 med den kraftige, PC-baserte spillkonsollen CD-i - gjorde de det med brask og bram... og tidenes styggeste design. Selv sett med 90-tallsbriller var dette en forbausende stygg liten sak, og da den dukket på kontoret skrek vi fordi det gjorde så vondt å se rett på den. Se bare på det innrøkte, slappe, slurvete utdaterte gubbe-designet - utformet som en VHS-spiller med gulgrå plast og kjipe knapper. Noe styggere har aldri blitt laget, og det er nettopp derfor jeg elsker CD-i'en!