Norsk
Gamereactor
artikler

Gamereactor presenterer: Ferskingene!

*trommevirvel*

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Gamereactor presenterer: Ferskingene!

Som dere sikkert har fått med dere har vi vært på jakt etter litt nytt blod her i Gamereactor, vi fikk inn enormt mange villige ofre, og det å velge ute bare noen få var ekstremt vanskelig.
Dere har sikkert også fått med dere at noen skribenter har forsvunnet fra Redaksjonen, og noen nye profiler har begynt å dukke opp. Disse er ikke falske, og nå som katta er ute av sekken er det på tide å offisielt introdusere nykommerne!

Noen av de er nok kjente fjes for mange her på Gamereactor, da de har vært aktive medlemmer en stund, mens andre er like ferske som snøen som dundret ned over det ganske land i går. Vel, uten mer tant og fjas - her er de nye skribentene:

Ayub
Denne hyggelige trønder-vestfoldingen er kjent for en del av dere som Solidus95, og er en lærerstudent som har mange ideer om hvordan han har lyst til å forbedre Gamereactor. Han brenner for Nintendo, og horror og survival-horror-sjangrene. Spillene han gleder seg mest til i 2018 er nye God of War, Detroit: Become Human, Monster Hunter: World, Spider-Man, Red Dead Redemption 2 og Kirby Battle Royale.

Dette er en annonse:

Silje
Silje studerer Medieproduksjon, og har hatt praksisplass hos selveste Red Thread Games. Hun er en selvutnevnt spillhoarder, og det rareste spillet hun har i backloggen sin er Tingle's Rosy Rupeeland. Hun digger alle sjangre og synes konsollkrigen er unødvendig.

Peter Alexander
Peter, også kjent som P-Dude, kommer fra Moss og begynte på ferden mot å bli spillskribent da han var syv år og fikk seg Pokemon Gold på GameBoy Color. Han liker å spille det meste og i fjor greide han å pløye seg gjennom Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Nier: Automata, Uncharted: The Lost Legacy, SteamWorld: Dig, Resident Evil 7 og en del av Persona 5, bare for å nevne noe. I år ser han frem til å spille seg gjennom Red Dead Redemption 2, Detroit: Become Human, A Way Out, Wargroove og Ni No Kuni II: Revenant Kingdom.

Gamereactor presenterer: Ferskingene!

Anders
Anders er enda en kjenning for de fleste her, han har nemlig frekventert siden her under navnet Glorfindel, og har allerede bygget opp en ganske imponerende samling av anmeldelser. Han er lærer, og er i besittelse av de fleste konsoller utenom Xbox One. Du skal ikke se bort fra at det dukker opp en anmeldelse av et JRPG fra han snart, kanskje til og med YS VIII: Lacrimosa of Dana, da han spiller det meste, men liker å fordype seg i rollespill, type: japanske.

Dette er en annonse:

Charlotte
Charlotte er en nysgjerrig person med masse pågangsmot, som hiver seg over de fleste utfordringer. Hun har himla mange jern i ilden; jobber, tar opp fag, mekker opptaksprøve i spilldesign på Westerdals, quizzer på tirsdager og lærer seg Unity på fritiden... i tillegg til å spille så mye som mulig så klart! Guacamelee er det rareste spillet hun har i backloggen sin, og hun gleder seg mest til Final Fantasy VII remake, Ori and the Will of the Wisps, Guacamelee 2, Death Stranding og Dreams.

Odd Karsten
Odd Karsten er trønder-programmerer og middelmådig deltager på Magnus og Jon Catos Spillquiz. han kommer fra en lang og brokete fortid i World of Warcraft, men holder seg nå mest til skytespill og karate. Han synes verdens dårligste spill er Big Rigs: Over the Road Racing, og har allerede imponert oss stort med å spille gjennom Getting Over it with Bennett Foddy uten å flippe fullstendig! Hold øynene åpne for en tekst om den opplevelsen.

Kristian
Kristian, også kjent som onkelcleo, er inspirert av spillkritikere som Ben Croshaw og Jim Sterling, og holder til i Tromsø, hvor han prøver å bestemme seg for hva han vil blir nå han blir stor. Han foretrekker indie-spill fremfor AAA-spill, da de er langt mer varierte enn sine storbudsjetterte motparter og ikke krever en forlenget sykemelding å spille gjennom. Det er også i indie-spill han har opplevd noe av de mer hjemsøkende øyeblikkene i form av spill som That Dragon, Cancer eller Inside. Han liker ikke å sette karakterer, så forvent å se en Glemte Perler eller to fra han!

Dette er da de nye skribentene våre. Jeg håper dere tar de vel imot, og at dere gleder dere til å se hva de har å komme med!

Gamereactor presenterer: Ferskingene!


Loading next content