Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
artikler

Indiespillene vi oppdaget på PAX East 2018 - Del 2

Vi oppdaget mange interessante indietitler i løpet av en veldig travel uke i Boston.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Decay of Logos
PC, PS4, Switch, Xbox One
Utvikler: Amplify Creations
Utgiver: Rising Star Games

Vi har på en eller annen måte gått helt glipp av Decay of Logos. Det var flaks at vi fikk øye på det i Rising Star Games-avdelingen på PAX East. Det fanget oppmerksomheten vår på den travle messa med sitt veldig stiliserte og tegneserieaktige utseende. Decay of Logos er et Zelda-lignende eventyr inspirert av norrøn mytologi og high-fantasy, og er definitivt på radaren vår nå, til tross for at vi bare fikk et lite glimt av det.

Phogs
PC og konsoller
Utvikler: Bit Loom
Utgiver: Coatsink

Phogs (kort for Physics Dogs) dreier seg rundt to hundehoder som er koblet sammen med en elastisk kropp, som må løse puzzles ved å gripe gjenstander med munnene sine og bruke den elastiske kroppen sin til å navigere rundt på brettet. Kjempegøy når man spiller sammen med en annen og virkelig får det til, like morsomt når man mislykkes og skaper absurd kaos.

Genesis Noir
PC
Utvikler: Feral Cat Den
Utgiver: Surprise Attack

Dette er enda et av de spillene som fanger oppmerksomheten din med sin unike visuelle stil. Spillet finner sted før, under og etter The Big Bang, og går ut på at du må forhindre Big Bang fra å skje og redde din elskede. Det er et slags pek-og-klikk-eventyr satt utenfor tid (og rom), og det oser av sjarm og personlighet. På PAX East fikk vi vite at flesteparten av folkene i Feral Cat Den har en bakgrunn i kunst og animasjon, fremfor videospill, noe som tidligere har vist seg å være ganske positivt.

Disco Elysium
PC
Utvikler: ZA/UM

Disco Elysium var ikke helt fremmed for oss da vi var på PAX East, men dette var første gangen vi fikk ta en nærmere titt på det utviklerne selv kaller "Planescape Torment 2.0", et politi-RPG satt i en urban fantasy-verden hvor du får muligheten til å være akkurat den typen politi du vil. Det het tidligere No Truce with the Furies, og tilbyr den typen narrativ vi liker å fordype oss i i flere timer av gangen. Den isometriske stilen er veldig kul, og soundtracket er komponert av postrock-bandet British Sea Power.

Trüberbrook
PC
Utvikler: btf GmbH
Utgiver: Headup Games

Noen av spillene på denne lista fikk vi bare et lite glimt av og blant dem finner vi det tyske eventyrspillet Trüberbrook. Spillet beskrives som et mysterie-eventyr og handler om en vitenskapsmann som drar til den lille byen Trüberbrook i Tyskland, etter at han vinner et opphold der i et lotteri han ikke kan huske å ha deltatt i. Den visuelle stilen minner oss om gamle stop-motion TV-serier, og det er ikke så rart for det er nettopp den teknikken som har blitt brukt her. Det virker til å være et helt rett frem pek-og-klikk-eventyr, men stilen og premisset gjør sitt for å øke interessen vår.

Er det noen av disse spillene som har fanget din interesse? For flere spennende indiespill kan du jo sjekke ut Del 1!