Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Assassin's Creed, Avatar, The Crew og mer skal vises på Ubisoft Forward

Den 12. juni blir en svært interessant dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft var et av de første selskapene som annonserte sitt nyhetsfylte sommershow da E3-planene ble avlyst, men vi visste ikke hva vi kunne forvente å se. Nå vet vi det til en viss grad.

Det franske selskapet har gitt oss en trailer som kunngjør at vi får se gameplay fra både Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora og The Crew Motorfest i Ubisoft Forward-showet. Det stopper imidlertid ikke der, for vi får i tillegg bekreftet at Assassin's Creed Codename Jade, Assassin's Creed Nexus VR og en overraskelse eller to (med mindre de ikke klarer å holde på hemmelighetene som alltid) også dukker opp. Kanskje er det endelig på tide å se Immortals: Fenyx Rising-oppfølgeren, Splinter Cell Remake, et nytt Rayman, Beyond Good & Evil 2, Massive sitt Star Wars-spill (kan like gjerne gjøre det når de allerede er der for å vise Avatar, ikke sant?) eller noe helt nytt?

Hva ønsker og håper du å se på Ubisoft Forward når det starter klokken 19 den 12. juni?

HQ
Assassin's Creed, Avatar, The Crew og mer skal vises på Ubisoft Forward


Loading next content